Jump to content

Mazda2 ler Beşiktaşta


Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

20080922037lw4.jpg

20080922038ff8.jpg

Bugün Beşiktaşta vapurdan inince iskelenin önünde 4 adet Mazda2 arka arkaya dizilmiş bekliyorlardı. Her birinin plakalıklarında farklı şirketlerin isimleri vardı. Hatırladıklarım Volkar, Evo, Bayraktar. Diğerini hatırlayamadım. Araçların üzerinde mazda bayrakları da vardı fakat etrafta yetkili bulamadım. Otobüse binerken önümden Mazda gömlekli bir bey ve arkasından üzerinde "Kalbimin dili olsada söylese" yazan siyah T-Shirtli 4 Bayan araçlar istikametinde gidiyorlardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de Pazar günü Carrefour Bayrampaşa.nın içinde siyah bir Mitsubishi Lancher gördüm hani şu köpekbalığı karaya çıktı muhabbeti olan araç. Görsen millet nasıl etrafında pervane... Mazda da şöyle bir 6 çekse büyük bir alışveriş merkezinin içine ne güzel olurdu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

izmit'te Haldız Oto yaptı o işi.

radyoya da reklam vermişler.

aklımda kaldığı kadarıyla;

baba: haftasonu spora gidiyoruz, unutmayın

çocuk: ne sporu baba?

baba: yeni Mazda6 deneme sürüşüne gideceğiz

v.s... v.s....

carfur ve real alışveriş merkezlerine de 2 ve 6 yı götüreceklerdi ama ben gidip görmedim ne durumdalar diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tepe Nautilus ta da Lancer var. Geçen hafta kırmızıydı şimid füme olmuş :D Araçla fazla ilgilenen yoktu. Araç tamam güzel ama baz versiyonu çok boşmuş arabanın heralde, dolusu için fiyat baya oynuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

mazda 2 standını geçen ay bizde Adana M1 de kurmuştuk,genel olarak beğeni büyük ancak yine fiyatı konusunda sınıfta kalmıştı..heralde Mazda6 nın tanıtımı yapılsaydı millet sadece önünde,yanında,içinde resim çektirmek amacıyla yaklaşırdı standa :D fiyatı duyan arkasına bakmadan kaçardı,ben bu paraya şunu bunu alırım diyecek kafasının içi örümcek ağı bağlamış insan çok çünkü..

mazda2 yi eğer trafikte reklam amacı ile gezdirecekler ise benim fikrim katolog rengi olan yeşil süper bir tercih olur,çünkü rengi gören yapışıyor arabaya..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rengi begeniyorlar ama o Rengi almaya kimse niyetlenmiyor

biz 1 tane verdik yeşilden,yolda gören arıyor :D ama dediğin gibi başka ne renkleri var diye soruyorlar :D cesaret işi biraz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...