Jump to content

Ankarada 323HB ler için servis Herter mi Başayarmı Tavsiyeniz?


fxeer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herter'i tanımadığım için iyi ya da kötü bi yorum yapamıyorum, kötü bir şey de duymadım ama Başayar'ı gittim gördüm ve çok da beğendim. Hatta Cihangir de arabasını orda yaptırmıştı ve çok memnun kalmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Istanbul da olduğum için her iki servisin de işçilik / ustalık seviyelerini bilmiyorum ama MeB Başayar'ın Servis Müdürü Tolga Kırmacı hem sitemizde aktif hem de bizlere ve kendisine giden arkadaşlarımıza birçok konuda yardımcı oluyor.

Yine de emin olmak isterseniz her iki servise de ufak bir ekspertiz yaptırıp fiyat alabilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla Herteri bende bilmiyorum.nasıl bir işçiliği vardır falan diye ama MeB Başayarda saygıyı,sıcak ortamı,güler yüzü,yardımseverliği vs. tüm iyi şeyleri bulabilirsiniz.ama en önemlisi de mükemmel işçiliği...

tekrar teşekkür ederim kendilerine burdan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar hazır konu ankaradan açılmışken bende bir soru sorıyım dedim..

Benim 94 model 323 ümde birtakım sorunlar var mesela;

-solön otomatikcamın dişlileri bozulmuş kaparken ses geliyor,

-sağ kapının ortasındaki siyah bantın yapışkanı deforme olmus kopmak üzere,

-elektrikte bir sorun var çok yagmur yagınca sigortalar atıyo ayrıca çakmagı kullanmaya çalışıncada arasıra sigorta atıyor,

-kışın sabahları motor sogukken calıstırdıgımda,ilk 3-5km boyunca direksiyonun altından sanki bir kagıt parcası takılmışta rüzgardan dolayı ses cıkarıyormuş gibi ses geliyo :kafa: :kafa:

bunlar gibi basit sorunlarım var ve maddi durumum biraz kötü,ankarada bu gibi sorunları makul bir fiyatta çözebilecek bir usta biliyorsanız gidip konuşmak isterim yada sizlerinde dediği gibi herter başayara gidebilirim ama masraf çok büyük olabilir.

Tavsiyelerinizi bekliyorum sizce bir  ustayamı yoksa servisemi  götürmem gerekiyor  acaba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğin iyi bir Mazda ustası var ise götür ancak bilmiyorsan ki ben mesela Ankara'da Mazda konusunda iyi bir usta varsa da bilmiyorum; servise götürmen daha sağlıklı olacaktır. Japoncu diye emanet etmemek lazım kanımca, sorun ister ufak olsun ister büyük.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hımm evet benimde takıldığım konu oydu şimdi masraftan kurtulucaz diğede parçalarda sakata gelmiyim,en iyisi bi başayar veya herter götüriyim bi fiyat söylesinler bana ona göre karar veriyim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mayıs ayı boyunca Mazda Servislerde bir kampanya başlayacak ve yanlış bilmiyorsam checkup ücretsiz olacak. En azından olası masrafını ücretsiz öğrenebilirsin .

MeB Başayar'dan Tolga sitenin de yakından takipçisi , gitmeden de irtibat kurabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...