Jump to content

Hararet Göstergesi


Guest vet323
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sevgili mazdacı dostlarım..öncelikle hepinize saygılar.konumuza gelecek olursak bugün aşırı soğuklardan ötürü arabam donmuş ve ben arabayı zorda olsa çalıştırdım fakat hararet göstergesine bir baktım tavan yapmış öle yavas yavas değil aniden.sonra bir baktım en dibe vurmuş sonra hareket halindeyken zıp zıp zıplıyor..ne olduğunu anlayamadım.fikirlerinizle bana yardımcı olabilirimisiniz..sevgiler saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

benzer bir sorun benim arabada da var. tavan yapmıyor ama zaman zaman dip yapıyor :)

motor bloğu üzerinde motor sıcaklığını ölçen hararet müşürü var, büyük ihtimalle seninkinin o müşürü bozuk. parça fiyatını bilmiyorum ama çok da pahalı birşey olduğunu sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde söylemeyi unuttum termostatın altından biraz su akıttığını gördüm ama akmıs kesilmiş galiba..bakınca tekrar aktığını görmedim.birde sormak istediğim termostat alacak olsam nereden ve kaç ytl ye bulabilirim.ilginize tesekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

termostatı her yerden bulabilirsin. 8-10 lira bişeydir. orjinali servisten alırsın ama orada kaç paradır bilmiyorum, telefon açıp öğren en iyisi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

teşekkür ederim fikirleriniz için gösterge sorununu çözdüm müşirin kablosu çıkmış metal bir yere değdikce ibre zıplıyordu.farkettim ve yerine taktım.sorun çözüldü.termostat olayına gelincede soğutma suyunu değiştirdim ve bulunduğum bölgeye uygun antifrizli su koydum.su sızması falan kalmadı.sanırım o günlerde su buz tuttuğu için oluşan basınç ile oradan su sızması olmuştu...tekrar teşekkür ederim.saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...