Jump to content

Mazda kendi evinde şova hazırlanıyor!


kalimero
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda bu hafta sonu başlayacak Tokyo Fuarı’nda en ilginç modellerini sergilemeye hazırlanıyor.

Japon üreticinin modifiyecilerin çıkarma yaptığı SEMA ve Essen’e cevap olacak modellerinin de sergileneceği fuarda en ilgi çekici model elbette yeni Mazda 3 olacak.

Mazda 3 fuarda en güçlü versiyonuyla yer alacak. Motor kaputunun altında 185 HP 2.2 lt turbo dizel motor yer alan bu versiyonun yanı sıra aynı motorun 150 HP’lik versiyonu, 1.6 lt ve 2.0 lt benzinli motor seçenekleri de yer alacak.

Mazda aynı zamanda Premacy Hybrid konsetini de Tokyo Fuarı’nda sergileyecek. Bu minivan, rotary ve elektrik motorunun birleşiminden oluşan hibrit güç ünitesiyle yol oluyor. Araçta yakıt olarak hidrojen ve benzin kullanılıyor, sadece hidrojen kullanıldığında menzil 200 km.

Mazda bu fuarda ayrıca popüler araçlarının modifiyeli versiyonlarını da tanıtacak. Mazda 2, Mazda 3, Mazda 6 ve Mazda RX-8’in çok özel versiyonlarının hepsi Mazdaspeed tarafından modifiye edilerek bu fuar için hazırlanmış.

Bu modeller aero dinamik kiti, spor koltuklar, hafif ama geniş spor lastikler ile özel çıkartmalar ve detaylardaki farklı tasarım öğeleri ile standart modellerden ayrılıyor. Sert süspansiyonları ve yüksek performanslı büyük fren disklerini de unutmamak lazım…

http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=285363&PID=1110&ref=milliyet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi dene üyemiz vardı, hiroşimolu muydu? Nagazakili mi? O Gitsin de foto yollasın.

Abi o üyemiz Japonya'nın Adana ilinden çıkmıştı. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni mazda 3, güzel bir araba ama gine tr ye navigasyonsuz olanını ithal ederler... Kaçıncı sınıf ülke muamelesi görüyorsak... O fuarda olmayı cok isterdim... ^^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...