Jump to content

Amerikan 323 AT Hakkında


kakaolukek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ışığı yanmakta ve araç bu şekilde dahada devirli giderken sadece 1. ve 2. vitese geçmektedir.. Bu durum normal sürüş sırasında örneğin 2 de giderken olmaktadır.. Bazende kendiliğinden hold' a girdiği gibi kendiliğindende bi süre sonra çıkmakta ve diğer viteslere normal şekilde atlamaktadır.. Aracım orjinal 1990 model ve 90000 mildedir.. aracın şanzumanı daha önce açlımamış yada tadilat görmemiş.. mekaniksel bir problem olacağına ihtimal vermemekle birlikte yardımlarınızı talep etmekteyim.. Bu arada bu ışık kendiliğinden yandığında vites levyesi üzerindeki hold ışığıyla devreden çıkmamaktadır.. Dahası normal zamandada bu hold düğmesinin bi işe yaradığını tesbit edemedim.. Yardım edebilen her arkadaşıma şimdiden teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2003 - 2006 arasında üretilen Mazda6 larda da bahsettiğin tarzda bir düğme ve sistem kullanılıyor.

Çalışma mantığını aşağıdaki mesajda bulabilirsin.

Muhtemelen elektronik bir arıza. Anladığım kadarı ile sistem HOLD ışığı yanınca zaten yapması gerekeni yapıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alakan için teşekkür ederim Burak kardeş, ama dediğim gibi benim sürüş esnasında hiç bir müdahaleme gerek kalmadan, olmadan tamamen iradem dışında oluyor.. Yani durduk yerde kendi kendine girip çıkıyor.. E tabi uzun yolda rahatsız edeci olmakta.. takdir edersin devamlı bir , iki , bir , iki ve ben mecburen aracı yormamak için yine kendiliğinden devreye giren bu hold sisiteminin yine kendiliğinden çıkmasını bekliyorum..  Bu arada arıza tesbit makinesine sokmak istiyorum ama araç amerikan, enjeksiyonlu ve tek kapı hb  bu yüzden kenbdim ümraniye sanayi sitesinde esnaf olduğum halde eski bir araç olan bu aletin proğramını nerde bulurum onuda bilemiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dediğim gibi mekanikten ziyade elektronik bir problem gibi görünüyor. Koşuyolu Merser de Elektrikçi Halil Usta yı , veya İkiler Otomotiv'den Taber Usta yı telefon ile arayıp öğrenebilirsin cihaza bağlayıp bağlayamayacağını..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 yıl sonra ...

arkadaslar bu aracı tanıyanınız varsa sanzumanla ılgılı bı bılgı ıstıyorum...bu amerıcan versıyon olanlar 3 mu 4 vıtes mı?cunku 4000 devırde 100 km hızla gıdıyor vıtes ıstıyor gıbı...yanı sanzumanda mı sorun var 4 e atmıyor yoksa 3 vıtesmı bunlar..kesın  net  bı cevap verırsenız sevınırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...