Jump to content

kapı göçük ve çiziği


murryy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar geçen akşam  sağ arka kapı üstüne kim olduğu belirsiz biri ağırca bişey düşürmüş. Sonuç, bol miktarda çizik ve kaportada  yaklaşık 20 cm göçük.

Yaptırmak için auto king ile görüştüm, bölgeyi macunla doldurup bölgesel olarak fırınlayıp boyayabileceklerini söylediler, araç satılırken sorun olmaması için fotoğraf falan çekiyoruz dediler..

Diğer bir alternatif zaten boya koruma yaptıracaktım, Sonax rütuş, + nano koruma ile izi tamamen geçirebilieceğini belirtiyor (göçük kalacak) ama bu durumda her yıl tekrar rütuş isteyen, yaptırmayıncada paslanmaya yüz tutan çakıl izleri gibi bu bölgeninde olmasından korkuyorum.

Ne öneririsiniz, bölgeyi boyatayımmı, boya koruma ile geçiştireyimmi?

Selamlar

7002ScreenHunter_01_Sep_27_1232.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla geçmiş olsun.

bence macunlanması ve fırına girmesi en makbülü. zaten faturanı alıcaksın.olan bölgeninde fotosunu çektirince satacağın zaman cok sorun olacağını sanmıyorum...

Çünkü rütuş dedikleri autokingin ağzından çıkanı soyluyorum, " biz su bazlı boya kullanıyoruz. rütuş olacak bölgelere fırcanın ucuyla dokunuyoruz,ama 2-3 yıkamadan sonra akar."

Sonaxında bundan bi farkı olacağını sanmıyorum ama nasıl rütuş yapıldığını bir sor.

benimde 2 göçük düzeltme  2 sigara yanıgı ve taş izleri için autokinge gittim. mini onarımdan yapıyorlar. ama taş izleri rütuş olur dedi zaten,ücrete yada mini onarıma dahil değil.

19 ekime gün vermişlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun.

Boya koruma yaptırmaktansa bölgesel boyanın daha az başınızı ağrıtacağını düşünüyorum açıkçası. Bana boya koruma şu durumda biraz geçiştirmek gibi geldi. En azından yapılmışken elden gelenin en iyisi sonrasında da problem çıkartmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...