Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Silecek Değişimi Yardım


nutcracker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tabii SidePinli olan 47.5 - 52.5 ebatlarında istediğin yerden alabilirsin ama aracın hatchback ise sanırım arkada sileceği servisten almak zorundasın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülo tacir adam, normaldir...:D

Abi bana serviste verdikleri fiyatı söyledim ben hatta 55 dediler 5i neymiş yahu 50 yeter dedim tamam dediler lakin o an ellerinde olmadığı için almamıştım hala da almadım lazım olacak yakında :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 yıl sonra ...

Geçen bakım için servisteydim .. Aracı aldığımdan bu yana sileceklerde problem yaşıyorum ..Yağmurlu havada bile silecekler çalıştığında çizgiler görünüyor ..sebebi ne olabilir ki .. 2010 Ekim den bu yana 3 takım silecek değiştirdim ..Daha doğrusu lastiğini .. Servis 2 takım lastiği saolsun hediye etti ancak sebebi ne olabilir ki ?? Ona da cevap alamıyoprum birşey diyemiyorlar ..

Bu arada srviste başka bir arkadaş vardı ..sileecek lastiklerini değiştirmek istedi .. Sonra usta geldi ..lastikler olmuyor diye .Arkadaş daha önce yan sanayi Mazda silecekleri taktırmış kelebekleri ile birlikte ..Ancak orjinal lastik olmadı ve sonuçta arkadaş 70 TL ödedi  komplesi için ..

selamlar ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

camda taş nedeniyle çentik varsa sileceği kesiyor. silecek izinin kaldığı bölgede çentik arayın. camda çentik olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 11 ay sonra ...

Sileceklerin fiyatını Ankara da yeni açılan servis de bugün sordum fiyatını 25+14+KDV

Bu fiyat, silecek süpürgesi lastik fiyatı olsa gerek. Silecek koluyla beraber olduğu zaman fiyat 80-90 TL civarında çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar gideceğim konuyu netleştirip, buraya yazarım.

Aklınızda olsun servislerde sadece silecek süpürgesi lastiği olarak tek başına satılıyor. Bazı servisleri bunu atlıyorlar silecek koluyla beraber satıyorlar. Öyle olunca fiyat 80-90 TL'sını bulabiliyor. Kollar sağlamsa lastikleri değiştirmek kafi, bilgilerinize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

bana 95 lira dediler serviste başım gözüm döndü.silecek lastiğini değiştir tavsiyesi geldi daha sonra 27-29 tl arasında bi fiyatı varmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • msuleme
      Yazan: msuleme
      Merhaba arkadaşlar, 
      Bizim araçlarda silecek deposu için seviye sensörü yok mu? Bir önceki aracında (mazda 3 impressive) seviye düşükse uyarı çıkıyordu, bunda çıkmıyor, normal mi? 
    • BurhanBatat
      Yazan: BurhanBatat
      Bizim ön siliceklerin ebatlarını bilen varmı acaba silecek alıcamda yeni artık...
    • thearchitect
      Yazan: thearchitect
      Merhaba,yeni mazda 3 sahiplerine bir sorum olacak,siz de silecek sesinden rahatsiz misiniz?yalniz bahsettigim ses ozellikle surucu tarafindaki silecek en dik konuma geldiginde cikan ses..

×
×
  • Yeni Oluştur...