Jump to content

İnternetten Yedek Parça Satın Alma Hakkında


djquzen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bende 92 model 323 hb var. arabamın bir kaç yürüyen aksamında problem var . parça değişimi gerekli.

--2 ön amartisor

--ön sağ dış aks

-- fren balataları

bu gibi parçaları almam erekiyor. ama şimdi fazla maddi gücüm yok o yüzden internet sitesinden taksitle almak istiyorum. ama merak ettiklerim var. sizin alışveriş yaptığınız siteler varmı. hangisi daha uygun olur. bana bilgi verebilirseniz sevinirim

Bu arada alacağım site www.parcatreni.com . diğer site önerilerinizi de bekliyorm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra ...

benim arabaya LANTİS motor takozu gerekti birde, triger seti japon orjinal, amortisör 4 adett:) eee güvenlik önemli, benimde ilgimi çekti şu parçatreni.com ısmarladım bakayım,

takozlar taivan, triger japon, amörtisörler monroe süper ya hadi balım nolcak haber veririm sizlere, sorun çıkmassa harika birşey, mazda parçaları bulunmuyor diyenlere duyurulur, hem bulunuyor, hem çok ucuz!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok o kadarda degil sanırım :)

yok yabana atmayalım interneti denemeden önce 3 ay bekledim daha önce 1motor takozunu ustam getirecek diye, dedim ne oldu bizim takoz..... amca oğlu yarın gönderecek demezmi :) peeeehhh

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 121 için valeo marka baskı balata setini otostart.com dan sipariş ettim. bana kargo dahil 65 liraya geldi. hemde 6 ayda taksit yaptılar. sanayide en ucuz 120 lira fiyataldım aynı ürün için. Ayrıca sipariş sonrasınıda takip ediyorlar. 1 günde de elime ulaştı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla sanayi sitesinde herseyı buluyorum :)) Allah internetten alışverışe düşürmesın :egy:

amin ancak ben netten buluyorum herşeyi daha uyguna geliyor ıspartadaki ölü yiyicilere göre :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben  bi defa vermiştim  sipariş  iptal oldu  kapı kiliti istemiştim  ama adamlar  ilgili  bidaha  beni aradılar  hb  uyumlu değil dediler.

iptal  edilmişti...

halen takmış değilim kiliti kapı şuan ii durumda.

bozulursa  h  100  kiliti taktıracam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 yıl sonra ...

Arkadaşlar herkese merhaba. İsmim emre aranıza yeni katıldım. 2006 mazda3 sedan otomatik satın aldım. Diyarbakırda yaşıyorum. Aracımın ilk rutin bakımlarını(10000km) yaptırmak istiyorum. Servisten fiyat almadım henüz ama epey tuzlu olabilir. Aracım şu an 87bin km de tamamen servis bakımlı. Yedek parçaları internetten satın alıp sanayideki ustaya değiştirtmek istiyorum. Siz ne tavsiye edersiniz ve internetten aracın yedek parçalarını bulabileceğim güvenilir site var mı? Ben pek bulamadım da. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam biliyorum sanayide yedek parça muhtemelen vardır ama genelde internetten daha pahalı oluyor. Mazda 3 cülerin sürekli internetten yedek parça aldıkları bir site falan var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Serviste 10.bin bakımı 250 tl civarı tutuyor dışsarıda yaptırsanız bile yine 200 bulur

hemde orjinal parçalar kullanılarak serviste yaptırmak en mantıklısı mazda servisleri fiyat olarak uygun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Bence arkadaş yanlış yazmış 100.000 bakımını demek istemiş o yüzden epey fiyat farkı olabilir, benim tavsiyem 100.000 bakımında değişecek parçaları öğrenip, o parçaların da fordla ortak olması durumunda internetten sipariş edip sadece işçilik ödemesi olacaktır, aksi taktirde ustanın insafına kalmış oluyorsunuz. Ben orjinali 80 lira olan devirdaim pompasını 185 TL ödemek suretiyle değiştirmek zorunda kaldım. Volan kasnağını da değiştirtecektiler de iyiki yaptırmamışım. 380 lira fiyat biçtiler, yine ford orjinali 140 TL imiş. Sonuç olarak internetten alsanız da almasanız da bir parçacıdan da olsa kendiniz alın. En az koyanı %20 kar koyarak değiştiriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...