Jump to content

Ozaydin Otomotiv de Kış Bakım Kampanyası


karasu1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selamlar,

Bende bir Mazda 2 kullanicisiyim.Dun gazetede gordugum bir ilan dikkatimi cekti. Ozaydin Otomotiv de KIS BAKIM KAMPANYASI diye bir ilan vardi. Aradim detayli bilgi aldim nedir? ne degildir diye.

Araci A dan Z ye kontrol ediyoruz gerekirse parcalarda da ciddi iskontolarimiz var dediler.

Vaktimde vardi gittim. Servis muduru Birol bey ile tanistim kendisi bana yapilacak olan islemleri detayli bir sekilde anlatti. Hatta bakim zamaninda haber verin sizin gelmenize gerekte yok biz aracinizi alip tekrar size teslim ediyoruz asi olabilir ustelik bundan bir ucrette almiyoruz dedi.

Neyse aracimi servise teslim ettim.Cay kahve falan derken aracimin islemleri bitti ve Birol bey bana gelerek yapilan islemleri kagit uzerinde izah etti.Liste onumde faydasi olur diye paylasmak istedim. Yapilan kontroller

-Motor yagi seviye kontrol

-Motor suyu seviye kontrol

-Direksiyon yagi seviye kontrol

-Antifriz derecesi kontrol

-Hava filtresi kontrol

-Polen filtresi kontrok

-Devirdaim kontrol

-Amortisor kontrol

-Motor V kayislari kontrol

-Fren sistemi kontrol

-Lastik profil derinligi kontrol

-Aku kontrol

-Dis aydinlatma kontrol

-Silecek lastikleri kontrol

-Korna kontrol

Evet tum bu kontroller yapilmisti. Ucret olarak ta herhangi birsey odemedim.Ancak Birol bey kisa bir sure sonra silecek lastigine ihtiyacim olabilecegini soyledi.

Yikanmis olan aracimi aldim ve herhangi bir bedel odemeden Ozaydin otomotivden ayrildim.

Daha once kullandigim markalarda da buna benzer kampanyalari gormus ve arabami goturmustum.Ama oradaki zihniyet bu kontrollerden sonra ne kadar parca satabiliriz mantigina oturmus oldugu icin bu kez aracimi tereddutle goturdum.Ancak hic kimse bu konuda bir soylemde bulunmadi.Dedigim gibi sadece silecek lastigine kisa vadede ihtiyacim olacagi haricinde.

Bu mantikta calistiklari icin basta servis muduru Birol bey olmak uzere tum Ozaydin ekibine tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Birol Bey Mercedesten gelmedir ( Alman titizliğinde yapar işini)ve sağolsun her konuda elinden geldiğince yardımcı olur ben kaç kere kendisine uğradıysam gerek servis gerekse servis dışı işler için her seferinde güleryüzle karşıladı ve her seferinde yardımcı oldu sağolsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...