Jump to content

2011 Volvo S60


MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

  • 1 ay sonra ...

Bütün arabalar birbirine benzemeye başladı. S60'a güzel olmuş diyeceğim ama en az 5 modele benzetirim. İç dizaynını beğenmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 yılında üretileceği yazıyordu, hüriyet oto.com da da bu haber çıkmıştı. Yine bir programda volvo yetkililerinden birisi değişim yaşanmadan üretimi planlanıyor demişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbrahim evet Geely aldı. blue7 yazmış senin mesajının üstünde. Devir işlemi tamamlanmadan önce Volvo üretmeyi planlıyormuş aracı. Yani görünüşe göre son gerçek Volvo olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmeyenler için açıklayım, bu mesleğimle de ilgili :) Konsept, Otomobiller için düşünecek olursak, firmaların yeni bir model çıkarmadan önce firmanın gövde gösterisini yapması amacıyla tasarlanan ve sadece 1 adet olmak üzere üretilen modellerdir, fabrika çıkışı değildir, stüdyo ortamında el işçiliği ile hazırlanmaktadırlar. Bunlar genellikle fuarlar için hazırlanmış modellerdir. Eğer model halk tarafından yeterli seviyede olumlu karşılanırsa birde fabrika üretim versiyonu hazırlanır. Satılan versiyonlar konseptlere çok ta benzeyebilir, alakasız bile olabilir :) Konseptlerde bazen motor bile yoktur. Galeriden mazdanın konseptlerine bakabilirsiniz.

Nissandan örnek vereceğim:

Nissan Qazana konsepti;

nissan-qazana-concept_LMlW9_5965.jpg

nissan-qazana-concept_9sfFc_5965.jpg

Nissan Juke:

Nissan-Juke-9210101227483961600x1060.jpg

[img width=570 height=358]http://www.parkers.co.uk/upload/4216/Juke-interior3.jpg

Umarım anlatabilmişimdir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...