Jump to content

Yeni Ford Focus


Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İşte Türk tasarımcı imzalı global Focus :

Türk tasarımcı Murat Güler tarafından tasarlanan Ford'un ilk global modeli yeni Focus, sedan ve hatchback versiyonlarıyla gün ışığına çıktı.

Bugün kapılarını açan Detroit fuarında sergilenen yeni Focus 2011 yılı başında Türkiye'de satışa sunulacak. Yeni Focus'la ilgili olarak görüştüğümüz Murat Güler şunları söyledi: "Bu model 2004 yılında Avrupa için tasarladığım ikinci jenerasyon Focus'un ilk global versiyonu olacak. Daha önce Avrupa ve Amerika için farklı tasarlanan Focus, 3'üncü jenarasyonuyla birlikte tüm dünyada aynı tasarıma ve özelliklere sahip olacak. Yeni modelin dış tasarımını tamamen ben geliştirdim. Detroit Fuarı'yla birlikte vitrine çıkacak."

2010 yılı sonunda Avrupa ve Amerika'da üretimine başlanacak yeni Focus, daha sonra kademeli olarak Asya, Afrika ve Güney Amerika'da da üretilecek. Aracın sedan ve hatcback versiyonlarının global satışı 2011 yılında başlayacak. Yeni Focus'un elektrikli versiyonunun ise 2011 yılında Michigan fabrikasında üretilmesi planlanıyor.

post-76-141695279105_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motoru geliştirilecek diye biliyordum ondan yoksa yeni mazda3' ün dizelini alırım aynı motorsa bu arada geçen i30' un dizeline bindim gayet sağlam gidiyor jetta 1.6 105bg dizeli yanında halt etmiş ikisinide sürdüm Kado' ya duyurulur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçindeki çoğu düğmelerin bizde olmayacağını farzetsek bile gene de iyi görüntüsü var. Dizel motordan önce, tiptonik şanzımana bir el atsalar daha iyi olacak. Öyle bir korkuttular ki, son anda vaz geçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

volkswagenin dizelleri çok kötü.Daha doğrusu eski dizelleri.Arkadaşımda 99 Bora 1.9 105 bg var.Bildiğin traktör :D :D

Katılıyorum eski dizelleri çok kötü golf kullanmıştım bir tanıdığın bana hiç iyi gelmedi yeni ürettiği 1.6 tdı' da iyi değil  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkası çakma mondeo :D

ha bu arada .ok atmayın vosvosuma Şahenk kızıyor :D

tek kusuru birazcık pahalı  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 6 ay sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...