Jump to content

Mazda, Elazığ'daki Depremzedelerin Yanında


MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda_Turkey_Aid.jpgMazda, Elazığ'daki depremden etkilenen yardıma muhtaç afetzedelere yardım ulaştırılması amacıyla Elazığ Acil Afet ve Durum Müdürlüğü ile Türk Kızılayı'na iki adet 2010 model Mazda BT-50 4X4 model pick-up araç bağışladı.

Mazda'nın Elazığ'daki bayisinde, Elazığ Valisi Muammer Erol'un katılımıyla gerçekleştirilen teslim töreninde araçlar İl Acil Afet ve Durum Müdürü İhsan Gürgöz ve Kızılay Elazığ Şubesi Başkanı Mehmet Kaymaz'a teslim edildi. Törende konuşan Mazda Türkiye PR Direktörü Hülya Pamuk: "8 Mart günü Elazığ'da meydana gelen ve kırkın üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybettiği Karakoçan depremi hepimizin yüreğini yaktı. Mazda ailesi olarak afetzedelerin yaralarını sarmada bir nebze de olsa katkı sağlamak için yardım eli uzatıyoruz. Bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin yardım bölgelerine taşınması ve lojistik anlamda destek verilmesi icin İl Acil Afet ve Durum Müdürlüğü ile Türk Kızılayı'na iki adet Mazda BT-50 model pick-up araç bağışlıyoruz. Elazığ halkının başı sağolsun." şeklinde duygularını ifade etti.

Elazığ Valisi Muammer Erol ise "Deprem afeti nedeniyle en fazla hizmet yükünün altında bulunan Afet Acil Yardım Müdürlüğümüz ve Kızılayımıza yürüttükleri bu çalışma sırasında ciddi bir katkı ve destek olacak bu iki aracın hizmete sunulması, karşılıksız hibe edilmesi ile ilgili samimi teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah Allah kaza bela vermez. Hayırlı işlerde, milletimizin, insanımızın hayatını kolaylaştıracak, güzelleştirecek işlerde kullanırız." diyerek Elazığ halkının ne kadar zor durumda olduğunun bir kez daha altını çizdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1999 Marmara depreminde de, Afet Koordinatörlüğüne 5 adet 4x4 B2500 hediye etmişti Mazda.

İzmit, Yalova, Düzce, Bolu, Sakarya Valiliklerine verilmişti. Yalova adına da ben işlemlerini yapmıştım. Hala daha kullanıyoruz canavarı.

Teşekkürler Mazda Co.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz duyarlılıklar gerçekten hoş. İnşallah yaraların sarılmasına az da olsa katkıda bulunur. Allah ölenlere rahmet etsin, kalanlara sabır versin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...