Jump to content

Parklar, Km Devir Saati Işıkları Söndü [Familia]


ilker54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Az önce arabanın park farlarına gelen kabloya şerit led ışık bağladım.Başta düzgün yanıyordu sonra parklar ledler km saati ışıkları arka farlar ve plaka ışıkları söndü.  :'(  Ön farlar yanıyor sadece. Ne olmuş olabilir ,Ne yapmalıyım ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emin olmamakla beraber sigorta kutusunda farların sigortasını bulmaya çalışın (Muhtemelen yanmıştır)Diğerleri ile yer değiştirin şayet diğer sigortalardan biri yakarsa parkları ve ışıkları eksik sigortayı temin edin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyimser hali sigortadır.

Kötümser hali koldandır.

Benimde aynısı olmuştu.

Yanlız ilker, forum kuralları gereği konu başlıklarına acil yardımmm, hemen gibi şeyler yazmayalım. Mümkünse değiştiriver. Yoksa konu siliniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimki ilk zamanlarda arasıra yanmamaya başladı. Sonra iyice gitti. Hemde TÜVTÜRKte :D Elektrikçi açmaya cesaret edemedi. İyi bir ustaya açtıracağım ama o da Yalova'da yok. Bende sislerin lambasına bağladım parkları, öyle idare ediyorum.

Ama inşallah sigortadır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam bende de 97 practica var. dediğin sorunun aynısını bende yaşadım senin sorunun farları açıp kapatan koldan . ben direksiyonu söktüm içerde kolun hareket verdiği bi parça var . o parçanın içindede bakır şeritler o şeritler zamanla esneklğini kaybediyor.ben biraz kastırdım şimdilik bi sorun yok Allah a şükür senin sorunun da bu oldugunu düsünüyorum bu arada parcanın yan sanayisi yok servise sordum 150 tl dediler aynı sorunu Mustafa abi izmitte bi ustaya 40 tl ye yaptırmıs sakarya izmit arası da öyle uzak bi mesefa değil bi gitmeni tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 4 hafta sonra ...

yok yaw bende de oldu sigorta atmış onun sebebi de spor devir saatler vardı onları sökmüştüm kablolardan biri şase yapmış boş kablo ucu açık olunca; göstergelerin arkasından kabloyu sökmüştük çalıştı, normal koşullarda hiçbir mazda sigorta sorunu çıkarmaz sizde bi baktırın kısa devre vardır bi yerlerde..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...