Jump to content

Mazda 3 Kadranda Test Yazısı Çıktı


unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

geçen gün akünün bitmesiyle beraber ekranda test yazısı çıktı ve bütün göstergeler sona vurup geri geldi araç dahil hiçbirşey çalışmaz oldu.bir nevi fabrika ayarlarına döndü sanki.ekranda çıkan kodların karşısında ''on'' ''off'' yazıları çıktı ve düğmeye bastıkça hepsi sırasıyla on konumuna geldi.bu 2 saat uğraştan sonra herşey normale döndü.nette aradım bu videoyu buldum. başıma gelen olay 2004 dinamic.te oldu.ama videoda 2010 mps fakat görünürde tamamen aynı.şuan herşey normal.daha önce bunu yaşayan varmı.bu hata kodlarının anlamı nedir. problem teşkil edermi.teşekkürler

Edit: Başlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani ben bildiğim kadarını söyliyim japon araçlarda bir hata oldugundan hata düzeltildiği an kendi kendine hata raporunu sıfırlıyor diye rivayetler var muhtemelen de öyle olmuştur ancak o hataya sebep olabilicek şey nedir orasını tahmin edebilecek kadar bilgi sahibi değilim ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet test yazısını çıkarmayı bende biliyodum.zaten akü bitince bu olay çıkınca az çok bildiğim kadarıyla hareket ettim.benim merak ettiğim ekrandaki off konumlarını ellemeden bırakırsam herhangibir aksamın çalışmama söz konusu olabilirmi acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gizli özellikler diye bi konu vardı orda yazıyo.bi sıkıntı olmadığı söyleniyo.tam emin deilim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...