Jump to content

astina ön yolcu koltuğu


flamable
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 3 gündür astinamın tüm iç aksamını döşemelierini koltuk kılıflarını söküp temizleyip tekrar yerine takmakla uğraşıyordum.Dünyanın en iyi oto kuaförünün yapabilceğinden daha iyi bir temizlik yaptım diyebilirim:) Bu arada ön yolcu loktuğunun kılıfını söktüğümde kılfının altına gizlenmiş bi plaka gördüm, bilgisayar klavyelerinin içinde tuşların basmasını sağlayan filme çok benziyo. Acaba bunun ne olduğunu bilen var mı? Ayrıca kabloyla da zeminden araca bağlanmış durumda, hatta markası siemens . Ben airbag sensörü diye tahmin ettim ama sensörden çok sanki koltuk ısıtması gibi duruyo. Eğer koltuk ısıtmaysa sürücü tarafında niye yok?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer koltuğun oturma yerindeyse ısıtmadır ve tahminim fabrikanın ön hazırlığıdır.eğer yanda ise airbag hazırlığıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

minderde,tamamen kaplamış durumda, ön hazırlık olcanı düşünmüyorum çünkü ön hazırlıkta adam böyle komple devreyi koymaz:) Ama belgi önde yolcu oturmadığı zaman ön yolcu airbag ini devre dışı bırakan bi sistem olabilir, ya da yolcunun ağırlığına göre kademeli açılan bi airbag sistemi olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O sistem eğer yolcu hava yastığınız var ise herhangi olası kaza anında yolcu koltuğunda 20 kg dan daha az bir ağırlık var ise sağ yolcu hava yastığının boş yere açılmasını engellemek için yerleştirilmiş bir sistem. Doğrudan airbag sensörü ile bağlantılı ve ağırlığa duyarlı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...