Jump to content

Performans Hakkında (2006)


evrenselo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim aracım 2006 mazda 6 0-100km 9.7 saniyede çıkıyor bildiğim kadarıyla peki sınıfındaki araçlar içinde mondeo passat accord arasında kaçıncı sırada gelir performans bakımından  mondeo ve accord 2.0 benzinli olanları 150bg benimki ise 147bg mazda 3 beygiri nie kısmış bu araçlar 5vites mazda ise 6 bunun bir artısı yada eksisi varmı onlarda tek egzoz çıkışı varken mazdada çift.birde 1.9dizel passat torkundan turbosundan dolayı ezermi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mondeo hantal kalır, passat 1-2 boy geride kalır, Accord ciddi bir rakip ama ülkemizde ki Accord'ların hemen hemen hepsi otomatik vites, manuel'i çok az .Aracın manuel ise hiç çekinmene gerek yok Accord'tan lakin 2.4 Accord'lara bulaşma ,onlar fena ,otomatikte olsa fena :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beni asıl korkutan passattı ya accordların 2.4leri çift egzoz gördüğüm anda saygı duruşuna geçiyorum zaten :D

aracım manuel peki 6 vitesin avantajı dezavantajı varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana sorarsan 6. vitesin çok bir fonksiyonu olmuyor,sadece 200'ün üzerinde motoru rahatlatıyor .Performansı etkilemez diye biliyorum.Elimde aracına uygun aem cai ve performans egzost mevcut,aracını daha iyi yürütmek istersen tavsiye ederim ama gürültülü oluyor çok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2,3 mazda6 orantılı bir rakip olur Accord 2,4e...

Astina GT ile kaldırmıştı arkadaşlar 2,4 hondayı. 0-100de astina GT öndeydi ama honda otomatikti. Araçta problem varmı yokmu bilemiyoruz tabi...

Araçta problem var mı bilemem ama görünüşe göre şöforde problem varmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...