Jump to content

Emektarımı satıyorum arkadaşlar gelsin Mazda3 üm


mevren

Tavsiye Edilen Mesajlar

    Arkadaşlar kolay gelsin aracımın satışını ilana cıkarttım, önümüzdeki hafta inşallah satışını yaparsam, hfta sonuna doğru yeni aracımı almış olacağım .ç9

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-ikinci-sahibinden-98-dogan-slx-ie-45749074/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  Değerli arkadaşlar merhaba tekrar, az önce aracın satışını yaptım bir miktar kapora aldım Pazartesi günü satış işlemlerini yapacağız inşallah, :)

  edarguner inan bende cok merak ediyorum, işim gereği farklı marka araçlara binme konusunda tecrübem oldu fakat hb mazda ya hiç binmedim, konforu vs. nasıl bilmiyorum daha önce binmediğim bir araca talip olup satın almayı düşünmem açıkçası bana da ilginç geliyor :):)    incelediğim kadarı ile cevremde gözlemlediğim kadarı ile mazda bu aracı benim de sahip olmam için üretmiş sanırım hihi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

akşam 5 gibi ilanı verip 10 gibi de sattın mı şimdi sen ?

:D

Benim eski 323 daha kısa sürede satılmıştı :D Ama tofaş için çokda şaşırmamak lazım, en çabuk nakite çevrilen ekipman :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbrahim tahminin gerçekten tuttu, Savaşhan :); araç  ilana girdikten 10 dk içerisinde arayan 2 ci kişi ye satışım nasip oldu,  söz konusu hızlı satış ise Tofaş yine birinci sıradadır derim :)

  Aracın bu kadar sürede bukadar ilgi göreceğini inanın tahmin edemedim, yalan olamsın öğlenden bu yana 50 ye yakın çağrı aldım, bunun üzerine kendime şu soruyu sordum Mehmet sen bu aracı uzuza mı veriyorsun diye, yurdumun her yerinden telefonlar aldım, söz konusu telefonda geçen pazarlama  dialogları tam yurdum insanı örneği, bazıları iel konuşurken gülmem geşiyordu adam bana kardeşim dalga mı geçiyorsun diyen bile oldu, adamlar insanlar anlatıyor da duruyor kırığı ciziği varmı diye;  neden var, neden yaptırmadın, ben olsaydım böyle yapardım, am şu ama bu.... gibi dialoglar,

  günün sonucuna gelecek olursak Mehmet aracını sattı, fakat insanlarla gereksiz diologlar dengemi bozdu şimdi ise biramı yudumlayarak gevşemeye calışıyorum :):) mazda ma kavuşursam tam gevşeyeceğim :):)... gerçekten arkadaşlar tam film olacak diyolaglar yaşadım bugün ve konuşmalar hala beynimin içini kemiriyor....

    Sevgilerle

  Mehmet

  Yanlız üstadlarıma sesleniyorum aracımı alınca kafama takılan sorular ile ilglili  soru bombardımanına tutabilirim. şimdiden söyleyeyim. :) 

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence otomatik al.bende manuel aldıktan sonra pişman olmuştum

otomatik daha kolay satılıyor birde hatırladığım kadarıyla ama siz uzun süreli kullanıcaksınız sanırım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  İlginize teşekkür ederim arkadaşlar, manual araç tercihim cünkü daha önce otomatik araç kullanma şansım olmuştu ve kullanmakta zorlanmıştım seyir halindeyken hızlandığımın farkına varamıyordum :) bi bakmışım ibre yükselmiş, diğer yönden otomatik aracı iki ayağımla kullanabiliyorum yani anlayacağınız işim zor, İbrahim üstad dediğin gibi bir aksilik olmaz ise uzun vadede binmeyi düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Estağfrullah ne üstadı :) ben sizinle ilgili forum içinde "uzun süreli kullanıcıyım" yazısını okudum sanırım yada doğana bakarak tahminde bulundum, hakkınızda hayırlısı olsun diyelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı müşteriler, kısa sürede satılacağına eminim :)

Biz de babamdaki pejo 206 sedan'ı sattık hayırlısı ile

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...