Jump to content

Donanım Eklemek Hakkında


azkural
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Umarım yanlış bölümde sormuyorumdur.

Aracım 2005 mazda3 comfort, ancak yeni aldığım için henüz elime geçmedi.

Aracıma sis farı, direksiyondan ses sistemi kumandası ve hız sabitleyici gibi donanımları serviste eklettirebiliyormuyum?

Eğer böyle bir şey mümkünse acaba fiyatları kabaca ne tutar?

Birde araç dışına çıkıp kapıları kitlediğimde açık kalan camlar kendiliğinden kapanıyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İskenderun.

Hatay'dan birini bulduğuma sevindim.  :tey:  Ben de sanıyordum ki Hatay'da bir ben de olacak.  :D  Zira 10 gündür yollarda tek bir Mazda3 göremedim.

Sizi bulmuşken bir soru sorayım ;

Bildiğim kadarı ile Adana ve Antakya'da Mazda servisi var. Siz Hatay'daki servisi tavsiye eder misiniz, yoksa Adana'ya gitmem daha mı olumlu olur ? (Parça temini, iş bilirlik, ilgi açılarından)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sis farı ve far kolu değişimiyle orjinal şekilde oluyor, cam açma kapama 2007 modellerden itibaren mevcut olurmu bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de 2004 Comfort vardı, hayırlısıyla pazartesi teslim ediyorum yeni sahibine. Direksiyondan kumanda takılmıştı. Sis farının yuvası var zaten, hız sabitleyici olur mu bilemem ama muhtemelen oda vardır.

Araçların donanımlarına göre göğüs kısımları şekillendirilmiyor, hepsinin yuvası vardır ama doldurulmamıştır sanırım.

Ama size önerim; aux/usb girişli o meşhur mp3 çalar aparattan taktırın. Comfortlardaki 4 hoparlörden çıkan ses farkına inanamazsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar hızlı yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bu durumda hız sabitleme olayı yatmış oldu. Öneriniz üzerine direksiyondan kumandalı mp3 çaları taktıracağım galiba. Tabi fiyatı da önemli. Eğer bütçeme uygunsa çok güzel olur. Ama sizin kasteddiğiniz meşhuru hangisi bilemiyorum. Servis yardımcı olacaktır.

Sis farı ne kadar gerekli olacak, onu kafamda netleştiremedim daha. Eğer ona da uygun bir fiyat söylerlerse onu da taktırabilirim.

Yine park sensörü eşim için gerekli olacaktır diye düşünüyorum. Ancak pahalı bir şey gibi geliyor.

Acaba fiyatlar için kabaca yardımcı olacak bir arkadaş var mıdır?

Cam kontrol derken uzaktan kumandadan vazgeçtim de; hani araç dışına çıkıp aracı kumanda ile kitlediğimizde, açık kalan camları kapamaması çok ilginç. 2005 model mazda gibi bir arabaya yakıştıramadım. Bence bu çok standart bir özellik olmalı. 2000 model polo aracımda bile vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cam kaldırma modülü şuan birçok araçta orjinalde yok.sonradan modül takılıyor.muhtemelen eski polonuzda da sonradan takılmıştır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben polomun 2. sahibi idim. 4 yaşında almıştım. Dediğiniz gibi belki de ilk sahibi sonradan ekletmiş olabilir. Bilemiyorum. Ne var ki çok kullanışlı bir özellik. Hele de benim gibi unutkan insanlar için. Aracı kitlediğini düşünüyorsun ama diğer tarafında göremediğin cam açık kalıyor. Felaket bir durum. Kesinlikle standart olması gereken bir özellik.

Eh ne yapalım artık kilitledikten sonra ufak bir kontrol yapacaz. Pahalı  ve zahmetli bir şey değilse taktırırım belki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bi kaç mazda daha var ben gördüm ben sadece 1 kere gittim mazdanın hatay servisine arabayı alırkende adana mıçı mazda servisine eksper yaptırmıştım adana daha işini bilir gibi geldi bana ve daha misafirperver gibi ama masraf çıkarıyorlar benm arabanın amortisörlerini öle bi denedilerki içim gitti ve bana patlak değiştirelimmi dedi kalsın dedim antakyadaki servisede 1 kere yağ değişimi için gittim valla satıştakiler çok ii ilgili servistekilerde  öle ama randevulu git yani taa adanaya gitmene gerek yok randevu alıp antakyadakine gidebilirsin bence ben hassadayım yolun düşerse bi çay içmeye beklerim:)

bu arada evet bende servislerede sordum zaten oka abşi uzman bu konudsa hız sabitleyici takılamıyor maalesef

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Direksiyondan kumanda işini serviste rahatlıkla halledebilirsin.

Mp3 çalar aparatı da; xcarlink diye aratırsan bulabilirsin. Bu site sayesinde ondan haberim olmuştu benimde.

Direksiyondan kumanda edilebiliyor, parçalar arasında geçiş hızlı, ses farkedilebilir derecede artıyor. Tek eksiği tracklarda olduğu gibi parçaları hızlı ileri sar/geri sar butonu çalışmıyor.

Özetle, donanımın tamamını değilse de, sıklıkla ihtiyaç duyduğun donanımları (direksiyondan kumanda, 6 hoparlör, 4 cam otomatiği vesaire) Dynamic ile eşdeğer seviyeye getirebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet, sayenizde de benim haberim olmuş oldu. Aleti inceledim. Gerçekten kullanışlı ve işe yarar, aracın orjinalliğini de bozmayan bir ürün. Bir alternatif de piyasa da satılan mp3, video, pdf, foto vs. okuyan navigasyon cihazlarından mı alıp taksam ki; hem aracın orjinalliği bozulmamış oluyor, hem ekonomik, hem de navigasyon vs. herşeyi yapabiliyorsun. Ama kalitesini kullanmadığım için bilemiyorum, acaba tatmin eder mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer 6'lı cd çalarınız varsa hiç gerek yok. Xcarlink harika bir ürün ve hiç sıkıntısız monte edilebiliyor. Direksiyondan kumanda edilebilir olması da artısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1  ay sonra Ankara'ya gideceğim. Ankaralı arkadaşlar; Ankara'da bu cihazı satan ve takan bir yer tavsiye eder misiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar sizden bir bilgi gelmeyince cihazı az önce Bursa'dan sipariş ettim. Ellerinde usb+sdcard okuyucu olan modelden yokmuş, sadece usb'li olanını aldım. Araba elime geçer geçmez takıp denerim artık. Tavsiye eden arkadaşıma tekrar teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürün elime geçti. Sanırım içine bir de hediye koymuşlar. USB portunu sdkarta dönüştüren aparattan. Ürünün fiyatı 90 Euro. Sağolsunlar kargoyu da karşıladılar. Araca monte etmedim, bunu kendim yapmayı planlıyorum. İnternette bununla ilgili birkaç video izledim. Çok zor gözükmüyor. Yapabileceğimi düşünüyorum.

Şimdi xenon ve park sensörü işi kaldı. Dışarıda çok uygun fiyatlı ve müşteri memnuniyetli ürünler var. Ancak servisten de fiyat alacağım. Eğer çok fark olursa dışarıda monte ettireceğim. Bu konuyla ilgili de tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygı ve sevgilerimle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Comfort araca direksiyondan kumanda eklettirmeyi düşünüyordum. Ancak servis tarafından bu işin zahmetli olduğu tüm direksiyon simidinin değişmesi gerektiği ve müzik sistemi ile de oynanmasının gerektiği belirtildi. Oysa ben zannetmiştim ki direksiyon simidi üzerinde bir parçayı değiştiriyorsun tamamdır. Maalesef bu iş yattı.

Aracı dışardan uzaktan kumanda ile kapatınca camlarında otomatik kapanmasını istemiştim. Ancak bu da bir takım problemler yaratıyormuş. Maalesef bu iş de yattı.

Anlaşılan Mazda 3 nazik bir araba, pek müdahale edilemiyor. :)

Oysa ne hayaller kurmuştum. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...