Jump to content

Mazda 2 depo kapağı kapanmıyor.


Guest centilman41
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest centilman41

Arkadaşlar ilk zamanlar böyle bir sorunum yoktu.sonradan meydana geldi yada normalde olması gereken bumuyduda ben kafaya takıyorum bilmiyorum yani tamda hatırlayamıyorum.

depo kapağını koltuk yanındaki düğmeden açtıktan sonra kapağı kapatamıyoruz.kapatmamız için tekrar koltuk yanındaki depo düğmesini kaldırmamız gerekiyor.Bir mekanızmasımı bozuldu anlamış değilim.diğer mazda2 sahiplerinde durum nasıl acaba merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anlattığınız kadarı ile bence bu bir sorun. benim mazda 2 değil ama açtıktan sonra normal depo kapağını kapattığımda kapanıyor. normali de bu olması lazım zaten. garanti dahilinde servise gösterin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapak üzerindeki (dili tutan) uzantıyı biraz içe bükün. ayrıca kapağın açılmasını sağlayan dile biraz sprey gres iyi gelir.

bu arada iş bilmeyen bir pompacıya denk gelir de zorla kapatmaya çalışırsa dili kırar, değiştirmek zorunda kalırsınız. bilginiz olsun...

olabiliyor bazen böyle basit şeyler, sorun sayılmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest centilman41

Evet arkadaşlar pompacıda kapağı kapatamıyor.Zaten pompacının yapacağı bişeyde yok öyle bir bastırıyorumki artık deliğe girecek olan mil kırılacak diye korkuyorum.mecbur koltuk yanındaki düğmeden kaldırıyorum.2 kişi olması lazımki anca kapağı kapatalım.Yani adam olmasa bide varya düğmeyi iple bağlayıp çekmem lazım.Bereket yol ortasında bişey başıma gelmiyo

Ben kendim eğip bükeyim diyorum ama herhangi birşey olursada bu sefer servis yanlış bişey anlarmı onu düşünüyorum.galiba servise götürcem.

ilgilendiğiniz için çok sağolun arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...