Jump to content

Mazda 3 Touring 1.6 2010 model [ALINDI]


hassin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Çok yakın zamanda araba almayı planlıyorum.

1- Mazda 3 Touring 1.6 2010 model 32500 liraya satıyor arkadaş.. 39000km de

2- Opel Astra 1.3 Ctdi Enjoy 45000 de 2008 model .. 29750 ye satıyor fiyatları sizce nasıl arkadaşlar ve hangisini tercih edeyim sizce ..

Sizce hangisini tercih edeyim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aman efendim ne demek .. : ))) Arkadaşlar kimse eftelyanın üzerine yorum yapmasın lütfen :))). Valla Mazda kullanmadım daha önce etrafımda kullanan da yok . Kime söylesem Mazda alcam diye aman ha uzak dur diyorlar.. Çok istiyorum ama 1 2 3 kişi değil çok kişi ile konuştum hee bunların hiç biri Mazda kullanmış insanlar değiller. ..O yüzden yorum istiyorum sizden .. Fiyat olsun , touring in donanımı olsun performans olsun  . Mazda kullananlara +1 katkıda bulunabilirim yorumlarınızla  .  :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yinede bir bilgiyi vereyim hemşehrim.

Bilmeyenler yada kötü niyetli kişiler, touring modelini "en dolusu abii" "fulün fulü" diye satabiliyor. 2010 model son kasa 3lerde en dolu model impressivedir. Sunroof, RVM, Dijital klima gibi farklar vardır. Heleki Yalovada daha bu arabayı tanımayanlar bile varken. :D

Ama bir opel karşısındaki soruya tartışmaya bire gerek duymadan Mazda derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadasım ben ıkı yıldır mazda kullanıyorum ılk arabam mazda 2010 tourıng otomatık ıdı.su andada az fark odeyerek 2011 ımpressıve aldım.ben alırken cok elestırıldım hatta mazda alacagına hundaı al,yok satamazsın yok elinde kalır v.b elestırıler.mazdanın dıger aynı segmettekı arabalara gore artıları coook fazla bır kere tasarım her gorenı hayran bırakıyo yol tutusu konfor ve sayamadıgım bır cok ozellık eksilerine gelınce fazla yakıyo ama lpg taktırırsan bu da sorun olmaktan cıkıyo su an erzurumda 4 arkadas mazda kullanıyoruz onlarda lpg var cokda memmunlar yakıt problemı bızımkıler otomatık vıtes oldugundan manuel vıtes kullananlar cokta sıkayetcı degıller su gercegıde goz onunde bulunduralım mazda hemen satıyorum dedıgınde toyota volsvogen ve opel gıbı anında satılmıyo bence ama olsun 1 ay 2 ay gec satılır ama yınede ssatarsın ınsallah hayırlı olur tercıhın bu arada tourıng modelıne ıyı fıyat vermısler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt konusu önemliyse opel'i tercih edin. Yok eğer fazla km yapmıyorsanız tabiki mazda3.

Bir mazdanın bir de opelin içine oturun. Farkı anlayacaksınız zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben geçen hafta 2009 modelini aldım12000 km. aynı fiyata, ama donanım farklı, son derece memnunum, etrafın dedikleri sizi etkilemesin, görüp inceleyince çok kişi beğeniyor, sonuçta içiniz rahatsa gerisi boş. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla dostlar lpg de sorun çıkartmaz diyorsanız çok fazla aklıma yattı.. İmpressive le arasında hız sensörü ,yağmur sensörü ,sunroof çokta fazla aradığım özellikler değil.. Bunun yanında rvc dediğiniz nedir ki? Başka ne gibi eksileri var ayrıyetten.. Fiyatı nasıl buldunuz ..Bidahaki hafta içi alıcağım sanırım dahada aklıma yatarsa .. Şu an MAzda almaya çok yakınım :))Yalovada çok fazla Mazda 3 hemşerim bu arada arada sırada görüyorum merkezde oda sizin sanırım :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3'ü dıştan ilk gördüğümde içim eridi,"Alma sakın,satamazsın","2. eli ölü","Parçası çok pahalı" vs vs bütün dedikoduları bir kenara koydum.Ne kadar yaşayacağımı bilsem yada dünyaya 2. defa geleceğimi bilsem muhtemelen dizel yada çok satılan bir araç alıp eziyeti çeker,dünyaya diğer gelişimdede Mazda alırdım.Ama bu kadar para vermişken içimi eriten arabayı almak daha mantıklı geldi.İkinci el olayını düşündüm,2-3 ucuza ilan verdiğinde satılmayan pek araba yok gibi geliyor bana,Mermerlerden kurtulduktan sonra parça-servis sıkıntısıda kalmadı.Bugün adam yerine koymadığımız çoğu yeni aracın parçasıda öyle çok ucuz değil.Eee  gönlünü hangisi cezbediyorsa git onu al,zaten Mazda cezbedeceği için Mazdayı al

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla alıcağım sanırım bugun deneme sürüşü yaptım.. Enfes bir araba enfes tek kelimeyle. Tek düşündüren yakıt .. Çok gezen bi adam değilim ama 1 sene sonra tüp taktırırım  o dertte biter.. Hafta içi alıcağım sanırım .

Edit: Konu amacına ulaştığından kilitlenmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...