Jump to content

2010 mazda 3 fiyat karmaşası!


aadrty

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sevgili dostlar,

2010 metalik beyaz,otomatik impresive bir sedanım var 12.000 de,kazasız,boyasız,sorunsuz lakin nete bakıyorum acayip acayip rakamlar var satmak istiyordum lakin bakımını yapmadan ilan vermek istemedim şimdi bakımınıda yaptırdım ilan vereceğim ama ne fiyat yazmak gerektiğini bilemedim size danışmak istedim? malum ankarada pek satılık mazda3 yok fiyat karşılaştırması yapamıyorum :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4-5 Mayıs'a dek aracınızın sıfırı 44 Bin TL idi. Mert'in sattığı dönemlerde o zamana denk gelir. Maalesef ki 35-36 bin liraya belki müşterisini bulur, belki de bulmaz.

Bir de sattıktan sonra bulamazsınız eşdeğerini. Kendimden biliyorum :) En son bulamayınca gittim Mitsubishi aldım da, nerde Mazda'nın kullanımı nerde bu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kullanın bence, çok elzem birşey olmazsa satmayın aracınızı. Nette yazan fiyatlara da takılmayın gerçekten abartıyorlar. Mazdanızı alın galerilere gidin ordan bir gün pazara götürün ben bunları yaptım ve üç aşağı beş yukarı piyasada kaça satılacağını gördüm.

Benzinli olması ve gereken ilgiyi görmediği için fiyatlar maalesef bu şekilde.. Mazdacı adam kendi aracının kıymetini bildiği için satmaya kalktığında içi acıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

kadir abi 33 diyerek gösterdiğin rakam istisnai bir durum ben 2009 impressive i bir otomotivci olarak nakit paraya kar amaçlı alırım.. hemen şimdi kaporasını bile yollarım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 37.500 anlaştığım aracı bir lastiğimde yarık çıkması sonucunda 37.250 bırakarak sattım buradaki arkadaşlardan biri alsın isterdim ama nasip değilmiş saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sevgli Yönetici arkadaşlar bu konuyu silmez ise araçlarımızın ederi belli olur kimse aracını ölü fiyata vermesin mazdalar çok güzel araçlar bu konu ile  az çok piyasa fiyatını bulmuş oluruz , Ayrıca dün Mazda servisinde iken bir arkadaşım için sıfır mazda 3 Sedan impresive At için 43.500 Fiyat aldık internetteki 2.El ilanlar evlere şenlik zaten sıfır almayı düşünenler için bu fiyatı zorlayın bayi ismi vermiyorum çünkü etik olmuyor burda başka bayilerde var siz araştırıp bulun lütfen benden söylemesi...

Edit: Yeterli zaman geçmesi ve ilan sahibinin güncellememesi nedeniyle bu ilan kilitlenmiştir.

İlgili Moderatöre yapılacak başvuru sonrası ilan aktif edilecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...