Jump to content

Lantis Kampanaları Diske Çevirmek


MazdaTech
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir süredir arka kampanaları diske cevirmeyi düşünüyorum nasıl nerde yapılabilir maliyet ne olur?Bugune kadar vedatlantis kullanıcısının yaptıgının biliyorum (626 parçalarıyla).

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önlerde yüksek performans fren diski + balataları,arkada da yüksek performanslı fren balataları kullanıldığında mükemmel frenleri var eğer 200 + hp lerde değilseniz hiç gerek yok ama tercih meselesi tabi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

93-97 model 626'nın fren merkezi bununla beraber 626 ön ve arka fren kaliperleri diskleri balataları takım olarak almanız gerekir çünkü arka frenleri güçlendirdiğiniz ancak ön frenler stok olduğundan aracın arkası yolda fren yapmanız durumunda kayabilir yada Allah korusun yoldan çıkarabilir.

Eğer imkanınız varsa yapın derim (yani aracı satma düşünceniz yoksa) hem görüntü olarak hemde güvenlik olarak aracınıza çok şey kazandıracaksınız. Hatta yapmışken önlere 4 podlu stoptech spoon gibi markaların hava delikli disk ve kaliperlerinden alın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626 nın ön arka tüm fren sistemini kullanmayı tercih ederim disk çapları daha büyük düye düşünüyorum diskleri delikli model ve balatalarıda yüksek performans olanlarla değiştirebilirim. 626 nın parçalarının aracıma uyacağı kesin mi acaba nerde yaptırabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nerede yaptırabilceğim sorusu ustanın marifetine kalmış ancak fren merkezinin eskisini söküp yenisi takılıcak poryalardaki diskler kaliperler sökülüp yenileri takılıcak yani kesme biçme vb gibi şeylerin olucağını pek sanmam.

Araç modifiyesi ile uğraşan istanbulda birçok tamirci var bunlardan herhangi biri olabilir, zaten en önemli parça fren merkezini takmak geri kalanları oldukça basit.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araştırıcam gerçekten aklıma yattı bu fikir.

Frenler büyüceği için daha büyük bir fren merkezine ihtiyaç duyucaksınız yoksa çok fazla birşey hissedilmez imkanınız varsa xedos fren merkezi kullanın dicem ama bulmak zor.

Mesela nissan 200sx s14 lerin fren kaliperleri büyültüğünde tavsiye edilen 300zx z32 fren merkezi kullanmak.

"Ustaya sorucağınız ilk soru bu araca farklı bir fren merkezi takabilir misiniz" sorusu olsun. Çoğu ustanın dediği: "boşver uğraşmaya değmez" desede sorunuzun cevabını isteyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...