Jump to content
  • MazdaClubTR
    MazdaClubTR

    2016 Mazda 3 1.5 Dizel Otomatik ile 1400 Km

    20161015_182805.jpg2016 Model Mazda 3 Dizel aracın testi için planlama yaptığımızda işin gerçeği böyle keyifli bir hafta sonu geçireceğimizi düşünmemiştik. İçimizden bir ses "Sıkıldık bu İstanbul yollarından, test edeceksek daha uzun bir yola gidelim" diyordu ki uzun zamandır arzuladığımız Konya buluşmasını hafta sonu yapabileceğimize karar verdik.

    Cumartesi öğlen çıktığımız yolda aracı uzun uzun test etme fırsatı bulmakla kalmadık hem o akşam hem de ertesi gün Konya'lı dostlarımızın ev sahipliğinde İzmir, Eskişehir, Ankara ve Adana'dan Mazda tutkunları ile buluşup çok keyifli bir iki gün geçirdik.

    Test ettiğimiz 2016 Mazda 3 Dizel Otomatik - Power Sense araç ile ilgili yazımızı ve test videomuzu aşağıdaki inceleme yazımızda bulabilir, bu aracı test ettiyseniz araç ile ilgili değerlendirme yazarak puan verip dilerseniz yorumlarınızı da ilgili sekmeden bize iletebilirsiniz.

    http://www.mazdaclubtr.com/test-gunlugu/2016-mazda-3-dizel-otomatik-power-sense-r3/

    Buna ek olarak Konya'da geçirdiğimiz güzel hafta sonundan bir kesit olan videomuza ve o gün ile ilgili yorumlara da buradan ulaşabilirsiniz.

    Test sürüşlerimiz, etkinlikler ve videolarımızdan haberdar olmak için de YouTube, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımızı takip etmenizi önemle tavsiye ederiz.

    • Beğen 9



    Kullanıcı Yorumları

    Tavsiye Edilen Yorumlar

    Henüz görüntülenecek bir yorum yok


×
×
  • Yeni Oluştur...