Jump to content
  • İlhan
    İlhan

    Mazda 2,3 milyon Aracını Geri Çağırıyor

    Japon otomotiv devi Mazda Motor toplam 2,3 milyon aracı geri çağırdı.

    Mazda Motordan yapılan açıklamada Japonyada 390 bin Mazda 3 Sedan ve Mazda CX 3 modeli aracın bagaj bölümündeki yanlışın düzeltilmesi amacıyla geri çağırıldığı duyuruldu. Bunun yan ısıra yine Japonyada 110 bin dizel aracın da elektronik aksamındaki yanlıştan dolayı geri çağırıldığı belirtildi.

    Japonya dışında ise geri çağırılan toplam araç sayısının 1,8 milyon olduğu duyuruldu.,

    Kaynak

    İlhan tarafından düzenlendi

    • Beğen 3



    Kullanıcı Yorumları

    Tavsiye Edilen Yorumlar



    Şu şekilde bir açıklama buldum.

    Japonyada 390.00 ve yurtdışındaki 1.8 milyon araç ki bunlar Mazda 3 ve CX-3 leri kapsıyor, bagaj kapağının tuza maruz kalması durumunda paslanarak kırılabildiği sebebi ile. Buna ek olarak 110.000 araç da ki yine Mazda 3 ve CX-3 leri kapsıyor dizel motorlardaki bir bilgisayar problemi ile çağırılıyor demiş..

    Mazda Motor Corp said on Thursday it would recall a total of 2.3 million vehicles worldwide over potential problems with their rear gates, along with a separate issue involving diesel engines.

    The Japanese automaker said it was recalling around 390,000 vehicles including the Mazda 3 sedan and the CX-3 SUV crossover model in Japan to fix the damper stays on their rear gates, which may corrode and break if exposed to salt.
     

    Mazda said it planned to recall an additional 1.8 million vehicles in overseas markets over the same issue. It also announced a domestic recall of around 110,000 vehicles, including the Mazda 3 and CX-3, over a computer problem with their diesel engines.

    Kaynak

     

    • Beğen 2

    Bu yorumu paylaş


    Yorum bağlantısı
    Diğer Sitelerde Paylaş

    Servise uğradım :) bana bagaj degil ama yakıtla ilgili bir şey yüzünden geri çağırma çıkmış . Çay içtim sindi semihle yemek yıyoruz şimdi :) çağırırlarsa bir çay daha içerim

    • Beğen 2

    Bu yorumu paylaş


    Yorum bağlantısı
    Diğer Sitelerde Paylaş



×
×
  • Yeni Oluştur...