teşekkurler yardımın ıcın . yarın bı yapsınlar beyını olmadı senın dedıgını denıyecem bu konu altında bılgı verırım
rica ederim umarım sorununuz çözülür, beyne gelen radyatöre bağlı hortumda sorun varsa devir daym yapmadıgı içinde yapabilir 3 seçenek var anlicagınız
eğer sorun beyine gelen sudansa bunu şöyle anlarsın araç yalnızca sabahları (lpnin gaz haline geçememesinden dolayı ) tekler bu konuda baya tecrübe sahibi oldum eğer gün içinde tekleme yaparsa onun sebebi başkadır bu da çok tehlikeli bir ihtimaldir onu da söyleyim...
daha kolay bi yöntem: aracınızı çalıştırıp motoru olması gereken sıcaklıga kadar ısıtın,, kaputu kaldırıp lpg beğnini elleyn sogukta devirdaym hortumundandır sıcaksa şase yapıyor olabilir karburatör pis yada delik olabilirk
selamlar,aynı sorunun yine yazıldığını görünce ben de yazmak istedim.mesajlarda zaten var geçen sene ben de çok yaşadım o sıkıntıyı.sonrada burdaki yetkili brc servisinde brc taktırdım.hiçbir sorunum yok gayet normal kullanıyorum.benim bu işten anladığım 2 şey önemli1-montaj ve ustalık2-marka
1,5 ler benzinde fazla yakmaz değilmi. Yani genelde yakmaz tarzında yorumlar okudumda !
1.8 le 1.5 in yakıt tüketimi neredeyse aynı, çünkü aynı kasayı 1.5 motorun kaldırması var 1.8 motorun kaldırması var, gaz pedalına daha az basarsınız motora binen biim yük azalır, tabi bu familia için, practica için zaten 1.8 çıkmadı