Merhaba Bende 97 mode 1,8 familia var. direksiyonun altında marş düğmesi var. Kontağı açınca oraya basınca çalışıyor. Acaba ne işe yarıyor bilen varmı. Bütün familialarda varmı yoksa benimkine özelmi konmuş. Peki neden konmuş fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ama hiç bir mantığı yok gibi geliyor anahtarı çevirip elektrik gelmeden zaten çalışmıyor niye böyle birşey yapsınlarki tek aklıma gelen kontak arızası sonradanda tamir olmuştur.
Sizinkine özel bir durum.2 sebebi olabilir. Kontakta problem olmuştur ve onun yerine düğme konulmuştur. Ya da gizli kontak mantığıyla hırsızlığa önlem olarak konulmuş olabilir.
bende de yok ..
ozaman incelemeye gerek yok haybeden koymuşlar yada harbiden gerekli yaşayalım ve görelim Yarın bir fotosunu çekip koyarım hep beraber inceleriz
siz normal kontaktan çalışıyor mu bir deneyin önce eğer arıza varsa zorlamanıza gerek yok düğmeye parmaklamaya devam edin
Benim eski Manta'mda vardı öyle bir düğme. Kontak arızalandığı için marşa basma konumuna getirip düğmeye basmak gerekiyordu. Seninkinde de problem çıkmıştır, düğmeli yapmışlardır. Sonra bir ara problemi hallettirip düğmeyi de söktürmemişlerdir. En akla yatkın senaryo bu.
kesinlikle katılıyorum, o düğmeyi kontrol panelinde bi yere güzel bi düğmeyle çevirin ve monte edin düğme bastıgınızda havanız olur
benim familia dada böyle bişey yok.dolaısıyla incelenecek arac bulmanızda gerekmeyecek.saygılar.
anahtarı çevirmek olmasa süper olacakta kartlı bir sistemmi yapsam ne yapsam diye düşünyorum