atiker beğin zaten 100TL 20TL de işçilik alıyordur yada bana söyledikleri rakam 100TL, motora bi baktırın 260krş çok normal bi rakam bana sorarsanız üstelik bu kış kıyamette ama fazla geliyor olabilir. Bende de bi tuaflık var anlamadıgım araba 300krş yakmaya başladı. Hepsi bitsin lpg nin tekrar doldurup tekrar ölçücem, sanırım komple atiker tesisat taktırıcam 350TL montaj dahil rakam söylediler markaya görede uygun
Benim usta atikere 80 dedi. devamlı gidip geldiğim için 10 tl de işçilik verirsin dedi. ben komple yenilemeyi düşünüyorum. benim tüp kaçak mallardan galiba imal tarihi vs yok.
Bu da size kapak olsun. Diyor İlhan abim
Uçaklar konusunda haklısınız. Yanlış hatırlamıyorsam Boeing 737 100 km de kişi başına 3 lt yakıt tüketiyor. yani kişi 500 kişilik bu uçak km de 1,5 lt tüketiyor ki uçak yakıtı kerozen benzinden daha ucuz yarın silindir kapak contasını değiştirmeye götüreceğim. bakalım yakıtta ve çekişte ne kadar değişim olacak. sonuçları paylaşırım.
Benim arabada distribitör ve soldan 2. buji tarafından biraz yağ sızdırıyor. Sizin sorun böyle çözülürse bende değiştireyim ben gittim değiştireyim diye hiç masraf etme 2 aya kalmaz yeniden sızdırır dediler...
silindirler su alıyor. silindir kapak contası değişecek. yarın almaya gidicem, bakalım çözülecek mi problem. Gerçi usta üst kapak iyi durumda, conta da yanmamış dedi.Ama yine de subaplar su almış. Başka su alma ihtimali olan bi yer var mı? Contayı değiştirip deneyelim dedi. Sonuçlar yarın belli olur..