Sıfırını sordurdum servisten oldukça pahalıydı. Eğer uygun fiyata bulunursa çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.
Bende 10 yaşımdan itibaren mazdada büyüdüm 6 aydırda 323hb sahibiyim hal böyle olunca piyasada oldukça parça araştırması yaptım 2-3 fiyat alır en saglam ve uygununa sizi yönlendiririm
Birazcık almanca varsa www.ebay.de den ufak parçaları uygun fiyatlı getirebilirsin. Ankarada yıldızda practica bozan var. Yarın gidebilirsem sorarım.
http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,8966.0.htmlBu konuda parçacı bilgileri var. Onlara sorabilirsin.
Ayna adet fiyatı malesef 190TL 4lü cam düğmeside 170TL, yanlız anlamadıgım bir nokta araç 1.8 mi 1.5 mi diye sordular aynaları aynı diye biliyorum ama fark varmı yokmu araştırmak gerek
Dörtlü değil benim cam düğmeleri. Aracım 98 Practica. Tek kapılı onlar ve 2 cam açılıyor. Türkiye'de de bildiğim kadarı ile 1.3 ve 1.5 haricinde motor seçenği olan yok.
ibrahim, 97 den 2003 e kadar olan bütün serilerin aynaları aynı diye biliyorum. Yinede araştırmak gerek, çıkma falan mutlaka düşer bir yerden..
elbette ha yanlış hatırlamıyorsam aynaların fiyatı sıfır kullanılmamış fiyatı onuda belirtiyim
Abi aynalar famlia ile aynı olduğu için çıkması zorda olsa bulunuz kanımca. Yan sanayiye pek güvenmiyorum. Düğme işi biraz sakat ama.