Haklısınız tabi, benm aracım 91 model ve 155bin de aldım 157bine geldi, km düşürme olayına gelirsek satmam gerekirse ve çaresiz kalırsam bende düşürtme yoluna gidicem sanırım
Bunu yapmamanı tavsiye ederim zira oradan elde edeceğin kâr bir şekilde senden çıkar. Çok örneğini gördük..
bu tarafta çıkmazsa öteki tarafta gene çıkar,,, haklısın burak abi..
Türk insanı çok standart sanırım. Görselliğe çok önem veriyorlar kaporta sağlam olsun canlı dursun yeter araba bir şekilde yürür arkasına da maşallah yazılır, beygirlerin yarısı yolda ölmüştür iman gücüyle gider. Ben arabayı alırken şurasında boya var mı? Burası değişmiş mi? falan diye sormadım. Araba 20 yaşına gelmiş. Allah bilir kaç kere kaza yaptı. Direklere şaselere baktırdım sağlam çürük pas yok. Herter de bana eksiklerini söylediler kabul dedim aldım. İnternete satılık diye ilanı verdim. Geçen yaz hergün biri bakmaya geliyordu. Tamponlar boya kavlaması vardı. Arabaya altı güneş görmüş gibi muamele edenler oldu. Diyorum ki şanzımanı yeni garantili ahanda faturası, motor saat gibi aç bak istediğin adama götür. yok kaportada kaporta... Sonra vatandaşın biri arkadan tıkladı arabanın orası burası falan sigortadan boyandı. cillop gibi oldu bu sefer arabaya bakmaya gelenlerin çoğu piyasası 5000 hadi bu temizmiş 5.250 olsun falan dedi. Cinnet getirirler adama. Çok çirkin pazarlık etmeye çalışan adamlar var. pazarlığın sonu genelde laf dalaşı yada küfürle bitiyor.