1-Çoğu servis takıyor.2-Uyumlu olmasa arıza ışığı yakar.3-Ben kullanalı 2 seneyi geçti ( daha fazla kullanan da var) henüz ışık falan yakmadı.
Arkadaşlar bu söylemler senelerdir devam eder, yok arıza ışığı yanar yok devreleri yakar vs vs ben aracımı daha teslim almadan serviste xenonları takıldı 3 seneyi geçti ne ışık yaktı ne başka bir arızaya sebep verdi ne de aydınlatmasında sıkıntı yaşadım gayet güzel aydınlatıyor üstelik benim sis farları bile xenon hatta balastlara yer bulsam uzunlarıda xenon yapacam bırakın bu arıza ışığı yakar sendromunu ki bu sendrom VW cilere ait bir sendromdur ayrıca korkunun ecele faydası yoktur sorun çıkacaksa başka sebepten de çıkar....
Sendeki ne marka peki ?
Kamasonic mi ? Panasonic çakması bir marka değil midir o ?
Ben uyumsuz(Bülent olmayanından) deniyor demiştim, Arıza lambasından bahsetmedim ki Neyse...
xenondan caydım valla
Xenonu kendiniz sökebilirsiniz, çok zor bir iş değil ve yeni ampulleride kendiniz takabilirsiniz.Ampul alırken kalitelisini almanızda yarar var.Fakat xenondan normal ampule geçince aydınlatma size çok kötü gelebilir haberiniz olsun...