ilginç bir durum. Bir insan durup dururken klimayı niye söker?
bzen performans meraklıları, klime, ses sistemi gibi extraları söker ve motora yüklenmeyip aracı hafifleterek performans almayı denerler. boyle bır durum olabilir belki...
ankara gıbı bı yerde klımalık bı durum yok benım ıcın ve arkadaslar cevabı vermıs sıze sanırım.benım ıcın aracta 1 kg bıle onemlı ıken klıma tamamen gereksız bır durum alıor ve yenı yapacagım setup ıcın yer acılması gerekıyordu motorda.klıma yuzunden yenı koyo radyator aldım ve ıntercooler bunları takılamıordu.sımdı rahatca takabılırım.tahmını 10 kg azaldı arac.10kg demek 1 boy fark demek
Umarım Boy farklarınızı trafiğe kapalı alanlarda yaparsanız
tabii buna dikkat edilmeli kesinlikle, zaten tr de 2 tane war 1ini trafikten parça parça toplamayalım
yok abi sen düşünerek profesyönel bir seçimle gtr almışsın sakat iş yapmıcagını tahmin ediyorum, tabiki Allah kimsenin başına kaza bela vermesin, öteki hurda nerde siz yerini biliyor musunuz ? Muhabbete gelince burası bir forum sitesi resmi bir kurum olmadıgından bu tür muhabbetlerin dönmesi doğaldır. İhityacı olan kişi konu başlıgı görüp zaten sizinle irtibata geçicektir bu sizi rahatsız edicekse benim son mesajım olarak kabul edebilirsiniz
bırde rıcam sohbetlerı otomobıl bolumundekı baslık altında konusursak daha ıı olur benım klıma yalan oldu burda
kusura bakma ama sen işi bilmiyorsun bu sitede satılık konusunda geyiği dönen ve aktif olan konu makbuldür bence böyle çıkışlar yapma bırak göz önünde kalsın konun
her yeni atılan mesajda bölümün en üstüne taşınır konu
benim arabaya uysa hemen talip olacağım da zannedersem uymaz... gene de ustasına sorayım bakalım.