Jump to content

mazda 3 Debriyaj seti


hate

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracım 114,000 kmde ve debriyaj sert, çok yukarıda kavrıyor ve bazen gazı köklesem de 3000 devirden sonra hızlanıp hızlanmama konusunda nazlanıyor. Debriyaj balatası bitti sanırım.

Bulunduğum yerde mazda servisi olmadığı için orjinal yada orjinal kadar iyi debriyaj seti arıyorum. Bilen, gören, duyan, satan varsa cevaplarsa sevinirim.

Sanayide kendi ustama taktırmayı düşünüyorum. Bu konuda bir sakınca olur mi sizce, yoksa 3 saat yolu göze alıp servise mi gitmeliyim.Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle serviste yaptırmanızı tavsiye ederim en azından iş sonrası güvenceniz var, ustanız bir hata yapsa motora yada şanzımana zarar verebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herşeyin orjinali iyidir tabi, ama bu özel servis takamaz anlamına da gelmez. benim 626 yı ağlatan da özel servis , toplayan da (adem) özel servis.

debriyajı orjinal sipariş edin, ustanız takabilir sorun olmaz sanıyorum.

önce bir debriyaj testi yapın, debriyaja basarken frenle gaza beraber basın: bırakın, araba stop ederse sorun yok, ama kaçırırsa debriyaj mevta demektir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler yanıtlar için. Sanırım orjinal parça alıp burdaki ustama taktıracağım. PEki orjinal baskı balata setini nasıl temin edebilirim. SAtışını yapan bir site varmıdır, internette araştırdım ama pek sonuca rastlayamadım.

Aşağıdaki linkte mazda3 için kore malı olduğu söylenen bir balata var fiyatı 165 tl sizce nasıldır, alınabilir mi?

http://www.odakjaponparca.com/mz03ea0206-p-1710.html?osCsid=e994d4f4ab785dfba74e002c67d0cfa2

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valeo almayın asla tavsiye etmem önceki 323 ümde pişman olmuştum.. Lantis'in daha geçen hafta değiştirdim arada nerdeyse 2 katı fiyat farkını göze alıp Exedy sipariş ettim ve son derece memnunum öyle güzel kavrıyor ki 2 den 3 e geçerken bile hafiften patinaj attığı oluyor.. Servisle alakası işi bilen usta iyi malzemeyle iyi iş çıkartır.. Şanzıman yağına kesinlikle dikkat edin piyasadaki 80w90 şanzıman yağlarından koymayın Castrolün 75w90 syntrax sentetik şanzıman yağı bu araçlar için en iyisi zaten çok uzun km lerde değişiyor ihmal etmeyin.. Şimdiden kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...