Jump to content

Yeni Araçta Balans Garantiye Girer mi?


Dali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracım henüz bin km bile olmamışken bir aksesuar montajı için servise gittiğimde, 120km/h civarlarında yaşadığım direksiyon titreme sorununu çözmelerini rica ettim.

Sonrasında balans ayarının bozuk olduğunu ve yapıldığı söylediler, fakat bunun için ücret talep ettiler. Bu normal mi? Bu ayar garanti dahilinde yapılması gerekmiyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayiilerin aracı teslim ederken en fazla ihmal ettikleri konu budur, lastikler...Para talep etmeleri ayıp olmuş tabii, kendi ayıpları çünkü, muhtemelen lastik havalarına bile bakmamışlardır, gemiden indiği gibi gelmiştir araç size..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangi servise götürdünüz ?

Bu birazda servisin insiyatifine kalmış sanırım.

Siz aracı ilk aldığınız gün daha 50 km olmadan çok sert bir şekilde çukura düşürdünüz ve balanslar bozuldu diyelim. Bu nedenden dolayı bazı uygulamalar garanti kapsamı haricinde yapılıyor.

Ama geçenlerde bir arkadaşımız yazmıştı, yeni aracı ile klima açık iken sıcak soğuk farkından dolayı cam çatlamış ve Mazda iletişim hattı ile irtibata geçmişti. Servis camını ücretsiz değiştirdi. Sizde durumu müşteri hizmetlerinde bildirmenizde fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayıp etmısler, aslında balans durumu kullanıcı ıle alakalı bır durum ama tabı bunun ıcın ucret talep etmelerı hos olmamıs, hangı servıs ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı aldığım bayi ile götürdüğüm servis farklı. Lastik havalarını ben kontrol etmiştim, onlarda sorun yoktu.

Talep ettikleri ücret 30TL, aslında ücretinde değilim sadece servisin zihniyetini öğrenmeye çalışıyordum bunu sorarken. Demek ki bir daha tercih edilmemesi gerekiyormuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

balans garanti meselesi enteresan...

balans durduk yere 1000km de bozulmazki. yapıştırma ağırlık falan düştüyse o ayrı tabi...

bir de işin garanti prosedürü boyutu var. 30TL lik işi garanti ye sokmak için harcanacak mesai ve evrak işi 30TL'den fazla... ama iyi niyetle servis o işi ücretsiz (garanti değil) yapabilirdi. ama kimse de ücretsiz yapılmadı diye servisi suçlayamaz... yapılan bir iş var, ve bunu da bir bedeli var. ikili ilişkilere bağlı bir durum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...