Jump to content

Cep Telefonu Önerisi Olan ?

Guest mefuhan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Savaş ile aldık , hatta Savaş 2 tane aldı LG Black Optimus , Android işletim sistemli, Plase yerini tutmasa da Nokia N8 veya Samsung Galaxy S

LG Optimus Black

fiyat-özellik bakımından hemen hemen en iyisi bu.

Ediz'in dediği gibi 2 tane aldım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

samsung galaxy s super bir telefon tek kotu yani kamerasinda flash yok ama diger hersey gusel

su zamanda alcaksan bence android almalisin buyudukce buyuyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

htc ye bi bakın derin.nokia kesinlikle onermiyorum .symbian işletim sistemi çöktü.android işlemciyi bir cihaz tavsiye ederim.htc wildfire  kullanıyorum ve tek kelime ile harika.iphone ayarında bir cihaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

htc hd7 veya şu son cıkardıkları sensation mu neydi..galaxy 2 aldı bir arkadaş ben pek beğenmedim.tamam çok özellik var ama sanki tahtakalede satılan çin malı telefonlara benziyor.bu tamamen benim görüşüm..ben htc hd2 kullanıyorum,çok da memnunum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HTC'nin diğer modellerini bilmiyorum ama HD Desire kullandım 10 gün kadar günde 3 kez şarja taktığım oluyordu. Tüm otomatik güncellemeleri kapadım, datayı gece kapıyordum yine de 24 saat gitmiyordu, baktım herkesde aynı sorun varmış forumlarında bende takas yaptım hemen. Optimus şuan 2-2.5 gün gidiyor .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

HTC'nin diğer modellerini bilmiyorum ama HD Desire kullandım 10 gün kadar günde 3 kez şarja taktığım oluyordu. Tüm otomatik güncellemeleri kapadım, datayı gece kapıyordum yine de 24 saat gitmiyordu, baktım herkesde aynı sorun varmış forumlarında bende takas yaptım hemen. Optimus şuan 2-2.5 gün gidiyor .

kullandıgın programları task managerdan ayrıca kapatmalısın,normalde sen programdan çıksan bile o arka planda çalışmaya devam ediyor e tabi bu da güç sarfiyatı demek...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kullandıgın programları task managerdan ayrıca kapatmalısın,normalde sen programdan çıksan bile o arka planda çalışmaya devam ediyor e tabi bu da güç sarfiyatı demek...

Autokill kullanıyorum ben Bülent ama Android bazı programları açık bırakmak zorunda sen kapasanda kendi açıyor. Normalde Linux mantığında gidiyorlar program açıkken Ram yemiyor açmak isterken daha hızlı açıyor. Senin Windows'da öyle değil tabi ki. Zaten şuan aynı kullanım alışkanlıklarıma göre değerlendirdim. HTC'nin ekrandan dolayı bitiyordu şarj çoğunlukla 4.3" olduğu için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...