Jump to content

Mazda Araç Konfigüratörü devrede!...


okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Internet sitemizde, ziyaretçilerin istedikleri araçları interaktif olarak inceleyebilecekleri ve model, donanım, motor/şanzıman, renk ve aksesuarlar için her türlü versiyonu yaratabilecekleri konfigüratörün devreye girdiğini bilgilerinize sunarız. Kullanıcılar yarattıkları otomobilleri kaydedebilecek, diğer modellerle karşılaştırabilecek, kendi bilgisayarlarına indirebilecek ve arkadaşları ile paylaşabilecekler. Konfigüratöre http://www.mazda-tr.com/car-configurator/

adresinden ulaşabilirsiniz.

Konfigüratörde şu anda sadece Mazda2, Mazda3 ve Mazda6 modelleri açıktır. Mazda MX-5 de çok yakında devreye girecek. Bunun yanında, ülkemizde şu anda satışta olmayan Mazda5 ve Mazda CX-7 modelleri de, sistem yapısı nedeniyle konfigüratörden çıkarılamadıklarından, ilk ekranda görünmektedir. Mazda5 satışa sunulduğunda konfigüratörde de açılacak, Mazda CX-7’in yerine ise, lansmanı yapıldıktan sonra yeni modelimiz Mazda CX-5 gelecektir.

Konfigüratöre internet sitemizin ana sayfasındaki alt menünün en sağında ve üstteki showroom listesinin en altında link verilmiştir. Önümüzdeki günlerde üst kısımdaki ana resim kısmında ve alttaki promosyonlardan birinde daha görüntülü linkler verilecektir. MX-5’in dahil olmasından sonra ise ana sayfadaki araç görsellerinin altında beliren linkler açılacaktır.

Bilgilerinize sunarım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...