Jump to content

MZR-CD veya MZ-CD yazısı


huseyinfree
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce 2011 model dizel mazda 3 aldık.Fakat bu aracın yakıt kapağının içinde dizel yazısı var başka hiçbir yerinde yok.Benim de internette gezerken şu resim dikkatimi çekti.Orjinal olarak yazılmış bi yazı büyük ihtimal avrupaya veya amerikaya ait bi araç ben bu resimdeki gibi MZR-CD veya MZ-CD yazısı nereden bulabilirim.Yeni otomotivden aldık aracı servistekiler bizde yok dediler ama bulursan yapıştırabiliriz diye söylediler.Arkaya yapıştırırsak fena olmaz.Hem hoş bir görüntü olur hem de aracın dizel olduğu belli olur.

6662.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aksesuarcılarda harfler tek tek satılıyor.Aynı stilde bulması zor. Biraz araştır,belki seni tatmin edecek birşeyler bulursun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ee...neden dizel olduğunu "belli" etmek istedin ki?

Sanki daha hoş olur diye düşündüm en azından dizel olduğu belli olur.

Çok yere baktım bende bulamadım.Bulgaristan'daki arkadaşlara sordurttum onlar da bulamadılar.

Piyasada o tarzda orjinal harf malesef yok :S

Aramaya devam etcez inş bulan çıkar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işte benim içimi kıpır kıpır eden resimler  ;D

şu yazıyı japonyadan getirtemez miyiz ?

kırmızı renk bile sedan 3 e çok yakışmış

Bulgaristan'daki akrabalara sordurttum bulamadılar Almanyada'da arkadaşlar var onlara da sordurttum 5 gündür ses çıkmadı herhalde zor bişey istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda avrupa versiyonlarına aracın ne tip motora sahip olduğunu yazmıyor. haliyle yedek parça olarak da çıkmıyor listelerde vs. ancak avustralya JM0.. ile başlayan araçlarda arkada mzr-cd yazısı var. kanguru diyarında arkadaşı olan varsa oradan temin edilbilir sadece. avrupada amerikada falan boşuna aramayın...

alternatif olarak buna benzer birşeyi bir müşterimiz istemişti, ona volvo s40 ın 1.6D yazısı var arkada, ondan yapıştırmıştık, çok iyi durmuştu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Artık Avustralya'dan araştırcaz ordan da tanıdık bulunur mu şüpheli

Bu sembolun oldugu aracın üstünden söktürmek gerekir  ki mazda sahipleri bu konuda titizdir :) Umarım denk gelir diyelim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkcası bende pek bir anlam veremedin böyle bir yazı yazıyı araca takmaya. Genelte tam aksine insanlar söktürürler, ve hatta abartım hem marka yazısını hem modeli bile söktüren var yada dahada abartıp logoyu söküp farklı bişiy takıp kafa bulandıranlar da var. Yakıt kapağının iç kısımına depo kapağına dizel logosu takabilirsin eğer sadece pompa başında lazım olacak ise. O logoda bildiğim kadarıyla var zaten araçta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet konu biraz zevk meselesi ama herkes benim gibi düşünmeyebilir.Başkaları araçlarına film çeker yada 2 tane egzoz taktırır bende öyle abartıları sevmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zevkler ve renkler :)

Katılıyorum.

Ben de mesela aracın yarısını siyah yarısını beyaz yapmak istiyorum. Hatta bir akşam arkadaşım ile giderken anlatıyorum. ortadan yarı yarıya folyo ile kaplatıp siyah beyaz yapmak istiyorum dedim. O sırada yanımızdan bir Bmw geçti tam dediğim şekilde yapmış. İşte dedim fikrimi çalmış :) Ama tam denk geldi. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...