Jump to content

Satılık 2004 Mazda 3 Dynamic AT


volcano80

Tavsiye Edilen Mesajlar

çok üzülerek sahip olduğum mazda3 dynamic aracımı satılığa çıkartıyorum. ekonomi yapmam gerekmekte o bu yüzden dizel otomatik bir araca yönelmem gerekiyor. 

aracım temiz servis bakımlıdır. km110 binde.gecen sene burada yazmıstım hatta konu da açtım ufak kaza yaptım. on tampon ve kaput değişti. aslında kaput değişmeyebilirdi( kaskodan oldugu ıçin ve boya çatlar korkusu ile  değişmesine karar vermiştim)

istediğim fiyat 23900 . detaylar ve fotolar ilgilenen arkadaşlara pm olarak atılacaktır. kazanın resimleri de mevcut. henüz başka yerde ilan da vermedim.

kısaca arac hakkkında

mazda3 dynamic at, titanyum gri, servis bakımlı, ön tampon ve kaput değişti. arka tampon (benden önceki sahibinin yaptığı kaza)  boyalı,2.sahibiyim,servis bakımlı ve çalışmayan aksam yok. istenilen yere gösterilebilir.

Edit : Başlık imla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim.

6 gun bile değil aslında, ilanı pazartesi sabah girdim,o.sonra aktive oldu,ertesi gün baktılar aldılar ancak noterde mesai bitimiydi hemde ufak eksiklik çıkınca(trafikteki bilgilerimde) ertesi güne kaldı ,toplamda 36 saatte satıldı arabam. sonradan acaba fiyatı düşük mü yazdım diye düşünmedim değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...