Jump to content

Bir TÜVTÜRK Macerasının Sonu :)


zoptrik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar geçen cumartesi aracımı muayeneye götürdüm. bakalım neyi çıkacak diye kontrol bile ettirmeden ve tek seferde geçti. bir tek arka fren lambalarımın ikisi de yanmıyormuş sanırım cut-off la konsol altında uğraşırken soketi çıkmış taktım "tamam" dediler. yangın söndürme tüpü, reflektör vs yokmuş onlar da hafif kusurmuş bir sevindim ki :) Bu kadar baktık karşılığını alıyoruz dedim bizim düldülün yemini verdim hemen doldurdum depoyu gelirken sevinsin garibim diye :) Muayenedeki abimiz da aracı merak etmiş nereden aldın ne kadar zamandır sende falan muhabbet ettik biraz araç baya iyi durumda dedi bilen biner bu araçlara anlamayan binemez dedi göğsüm de bi kabardı ki düldülümle mutlu mesud döndük muayene istasyonundan. Seviyorum bu aracı :)

Allah herkese nasib etsin güzel bir duygu :)

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım daha geçen hafta 358bini devirdi ve hala standart bakım dışında bakım istemiyor. Motoru hala orijinal motoru ve 2 hafta önce yağını değiştirdim 10 40w kullanıyorum gram eksiltme yok ve hala orijinal motoru. ne yatak sesi ne yağ üfleme hiçbirşey yok. Özel bir çabam da yok yağının zamanını geciktirmem antifirizini falan kontrol ederim bi yeri eskiyince hemen yaparım-yaptırırım vs. Gerçekten çok sağlam üretmişler ve görüyorum dediğin gibi döküleni de var bu aracın özel çaba gerekir bunları o şekle getirmeye anlamıyorum gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel macera güzel anlatım :) Fazla yemleme düldülü alışır sonra :D

Ben de kısmetse yarın bakıma gideceğim, Tüvtürke hazırlık :)

İlk muayene girdiğimde adam aracı alacakmış gibi muayene etti :D Her yerini didikledi, çok beğeniyormuş guzuları. Tesadüf değil, işi bilen, anlayanlar beğeniyor aracı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim düldül alışkın zaten kışın ş.içi 100km de 13-14L LPG yi cukka indiriyor mideye :D

İnşallah geçersiniz muayeneden TÜVTÜRK devreye girdi gireli muayene dert oldu geçecek mi geçmeyecek mi akşamından sancılar giriyor millete :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de pazartesi geçirdim,camlarda LPG etiketi yok ve stepne bağlantısı uygun değil dışında sorun çıkmadı 8000K Xenonlar vs de dahil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu hafif veya ağır kusurlu olanlar bir sonraki muayenede aynı şekilde gider ise geçirmiyorlar.

Arkadaşın Mazda 3 ilk muayenede camlardan dolayı kusurlu geçmiş. İkinci muayenede geçirmemişler.Söktü filmleri tekrar parayı yatırdı ve girdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben iki muayeneden de aynı istasyondan film ve kısa farlarda ayarsızlık olarak geçtim.. Uygulama değişmemesi gerekirken malesef istasyondan istasyona farklılık gösterebiliyor. Hatta muayeneyi yapan kişilerde bile değişebiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Herkese tek geçişli sıkıtısız TÜVler :)

bu arada yakıtı bu gün ölçtüm 13.6L/100km buralarda hava sıcaklığının güniçinde "+" derecelere çıktığı vakit çok sınırlı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...