Jump to content

Galatasaray - V


Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Burak Yılmazın yerine iyi bir golcü alırlarsa Sneijder ve Muslera gitmezse defans elek olmaktan çıkarsa ben düşünürüm. Yoksa hiç kalp krizi , sinir krizi, mide spazmı gibi rahatsızlıklar yaşamak istemiyorum.

 

Bu sene her maçta yaşadık o dediklerini ama değdi :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakın benim hayır dualarım etkilidir, bakmayın siz...... :D Hayrını görün.....

 

Bir türlü bu duanın sebebini söylemedin ama Selman Abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Bu sene şu gol yeme olayını nasıl kesecekler çok merak ediyorum.

 

Melo gitti gidiyor. (Son iki sezon her ne kadar önceki sezonları aratsa da furbol dışı konularda rahasız edici olabilse de ısırıcı, rakibini caydırıcı ve kesici bir ön liberoydu bir o kadar da hücum yollarında da az da olsa kornerlerde fayda sağlıyordu.)

 

Ön Libero Alternatiflerimiz;

Jem Paul Karacan soru işareti bir ön libero, performansını daha göremedik. İngiltereden altyapı alması önemli fakat uzun süre oynamamış, ağır sakatlık yaşamış..

Hamit Altıntop soru işareti bir ön libero, malum sakatlık sorunları yaşayabiliyor. Ancak formda bir Hamit her zaman 11 de olmalı.

 

Dzemaili ayrılmak üzere, faydalınılamayan ve 2 yılda;  2.5 mil eu x 2 =5 mil eu artı bonservis bedeliyle tam bir zarar oldu.

Yekta Kurtuluş alındığı sene tek başına Kasımpaşasporu sırtlayan bu arkadaş o sezonu sakatlanır ve kapatır. Sonraki senenin ortasında dönen Yekta ise kulübe oyuncusu oldu. 

 

Geldik Savunmaya

Semih Alt yapımızdan yetişen evladımızı beğeniyoruz, destekliyoruz ama hala güçsüz defans dediğin taş olur, duvar gibi olur. hala istenilen seviyede değil. (kendi fikrimce) Özellikle pas verememe ve arkaya adam kaçırma konusunda birşeyler yapması lazım. Daha zamanı var malum gerçek bir defans oyuncusu 30undan sonra olunur.

 

Chedjeou 6.5 mil eu ya alındı , geçen sene Şampiyonlar Liginde süpriz bir iki çıkışını alkışlamıştık. Mücadelesini alkışlamıştık. Ama savunma özelliklerinde bir Ujfalusi olamaz asla. Daha geçirgen bir savunmacı maalesef. Hava toplarında yeterli değiller. Arkaya adam kaçırma konusunda birşeyler yapılmalı artık. Umarım bu sene daha iyi olur.

 

Hakan Balta çok iyi sol bek günleri oldu zamanında. Milli futbolcumuz. Ama orjin bir stoper değil. Boy avantajından hava toplarında idare ediyor, ayağa top yapabiliyor ama yumuşak ve ağır kalıyor maalesef. Bırakın yedek olarak abiliğe devam etsin.

 

Dany kiralıktan geri döndü. İnşallah kiralık olarak devam eder :D Hızlı, hava toplarında fena değil, Ayağa top yapabiliyor yine ama o kadar rahat ki ; adam kaçırıyor, gereksiz penaltı yapıyor, gereksiz riske girip çalım atmaya kalkıyor vs vs. Sonuçta gereksiz Dany oluyor.

 

Ujfalusi , Semih ikilisi 3 yıldır aranan oldu maalesef.

 

Sağ Bek

 

Sabri yahu bu adamı Lucescu sağ açık olarak keşfetti, sağ açıkken beğendik, alkışladık ama adam yokluğundan bi kere sağ bek denediler , hızlı çabuk diye adam sağ bek kaldı. Savunma bilgisi geçen yıllar içinde biraz daha iyileşti ama maalesef savunma konusunda sorun yaşatıyor. Hep adam kaçırıyor.

 

Tarık büyük umutlarla geldi ama umarım zaman içinde kendini geliştirir. Geçen sene nasıl oynadığını hepimiz gördük canlı olarak. Fizik olarak ta mental olarak ta sağ bek için çok cılız kalıyor. Bu da zaten Sabri yetersizken yedeğinin ondan daha verimsiz biri olması sağ bekteki zaafı göstermeye yeterli zaten. 

 

İkisi de bir Eboue faydası sağlayamaz maalesef.

 

Sol Bek

 

Alex Telles geçen senenin sonlarına doğru daha çok koşan , hızlı bindirmeler yapan bir görüntüsü olmasına rağmen ileri çıktığında skora bir katkısı olmaması gibi (isabetsiz ortalar vs) , defansif anlamda arkası boş kaldı geri dönüşlerde problem oldu. 

 

Carole bu arkadaş Alex Telles havasında bir oyuncu gibi hızlı, ofansif bindirmeler yapabiliyor fakat ileriki zamanda neler yapar göreceğiz soru işareti .

 

Forvet durumu ise malumunuz hala Golcü alın diyoruz onlar forvetten bahsediyorlar, anlamıyorlar; Forvet başka birşey, Golcü başka birşey.. saygılar.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin yazından sonra anladım ki; durum bizim Beşiktaş'a benzer hatta daha vahimmiş. Şampiyonlar liginden Fenerbahçe'nin elenmesini bekliyorlar büyük ihtimalle. Geçen yıllarda da böyle yapmışlardı sanıyorum transferleri. Bir de Galatasaray'ın FFP ile sıkıntıları var, ondan çekimser duruyorlar herhalde.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin yazından sonra anladım ki; durum bizim Beşiktaş'a benzer hatta daha vahimmiş. Şampiyonlar liginden Fenerbahçe'nin elenmesini bekliyorlar büyük ihtimalle. Geçen yıllarda da böyle yapmışlardı sanıyorum transferleri. Bir de Galatasaray'ın FFP ile sıkıntıları var, ondan çekimser duruyorlar herhalde.

 maalesef onu bekliyorlar gibi . Bu arada Yönetimsel beceriksizliklerde yok değil tabi, kocaa Galatasaray formasında reklam yok inanılır gibi değil !!

 

Telles söylendiği gibi 6 ve üzeri bir mil eu ya satılır aynı şekilde yılda 3 mil 250 bin eu alan Melo satılır ise kulüp ciddi girdi sağlar ve mali bir yükten kurtulur. Ama kadro olarakda zayıflar. Burada tüm iş Hamza Hocaya kalıyor. Yanlız bu sene Burak ve Umutla gitmez baştan söyliyeyim. Bari para yok maadem kiralık birini alsınlar golcü olarak..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim Pektemek'i verelim, maaşını da biz yatırırz :)

 

 Yanlız bu sene Burak ve Umutla gitmez baştan söyliyeyim. Bari para yok maadem kiralık birini alsınlar golcü olarak..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim Pektemek'i verelim, maaşını da biz yatırırz :)

Abi o kadar da değil , Pektemek Gökhan Zan ın forvet hali.. Zırt pırt sakatlanıyor. Bize Sow gibi biri lazım. Her türlü o topa vurabilecek. Solla , Sağla, Kafayla, Rövaşotayla .. Hızlı ve birebirde iyi , asist yapabiliyor, ayağında top tutabiliyor. Ve Fenerbahçe böyle bir adamı 2 sene kanatta oynattı niye Emenike oynasın diye salak diyorum başka birşey demiyorum.. Verin bize bak Sneijder le Selçuk Gol Kralı yapmıyormu adamı gör..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün öğleden sonra yazdığım yazının ne kadar doğru bir yazı olduğunu dün akşam deneyerek gördük. Nitekim defans otoban oldu yine Nice gibi bir takım hazırlıkta olsa 4 tane attı bize ve Galatasaray karşılık golü bile atamadan bitirdi hemde Podolskili Buraklı Sneijderli Selçuklu as kadrosuyla. 

 

Stoper dediğin dün akşamki maçta izlediğimiz Simon Kjaer gibi olur. Savaşçı, atik ve dayanıklıydı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hahaajsadahhaha benim bu videodan haberim yoktu, Düşün Melo gidiyor ve Melo'nun alternatifi bide bu adam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stoperi falan geçtim de şu videodaki Yekta nedir ya? Sabahtan beri gülüyorum, bu adamlar milyon avrolar kazanıyor.

Uzun özeti izledim o şuttan sonra Olcan'ın resmen Allah senin cezanı vermesin tarzı bi gülüşü var hahaha :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

G.Saray'da metro korkusu sürüyor!

Galatasaray, TT Are­na­’da­ki met­ro du­ra­ğı­nın açı­la­ca­ğı­nı du­yur­muş­tu. An­cak sta­da gi­den met­ro­nun in­şa­atı­nın bu se­zon ba­şı­na da ye­tiş­me­ye­ce­ği id­di­ala­rı ye­ni­den gün­de­me gel­di.  

 

Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi, geç­ti­ği­miz se­zon TT Are­na­’ya ula­şım ko­nu­sun­da sı­kın­tı ya­şa­yan ta­raf­tar­la­rı se­vin­di­re­cek bir ham­le yap­mış ve ey­lül ayın­da TT Are­na­’da­ki met­ro du­ra­ğı­nın açı­la­ca­ğı­nı du­yur­muş­tu. screenshot_19-1438572321.jpg

An­cak sta­da gi­den met­ro­nun in­şa­atı­nın bu se­zon ba­şı­na da ye­tiş­me­ye­ce­ği id­di­ala­rı ye­ni­den gün­de­me gel­di. Bu du­rum özel­lik­le Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­raf­tar­lar ara­sın­da tep­ki oluş­tur­du. Çün­kü Sa­na­yi Si­te­si du­ra­ğın­da inen ta­raf­tar­lar, sta­da ulaş­mak için yak­la­şık 1,5 km yü­rü­yor­du.

“Na­zik­çe so­ru­yo­ru­z”

Fa­kat yö­ne­ti­ci İs­ma­il Sa­rı­ka­ya bu ko­nuy­la il­gi­li ko­nuş­tu. Ken­di­le­ri­ne ve­ri­len sö­ze vur­gu ya­pan yö­ne­ti­ci Sa­rı­ka­ya “A­ğus­to­sun ikin­ci ya­rı­sıy­la ey­lül ba­şı gi­bi açı­la­ca­ğı yö­nün­de bi­ze söz ver­di­ler. Ge­cik­me ol­ma­ya­ca­ğı­nı dü­şü­nü­yo­ruz. Eli­miz­de olan bir şey de­ğil. İn­şa­atı biz yap­mı­yo­ruz. Na­zik­çe, ara­lık­lar­la son du­ru­mu so­ru­yo­ruz. İçe­ri­ye gi­rip in­şa­ata da­hil ola­cak ha­li­miz yok! Bi­ze ve­ri­len ta­ri­hi bek­li­yo­ru­z” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. 

An­cak met­ro­nun söz ve­ri­len ta­rih­te ta­mam­lan­ma­ma­sı du­ru­mun­da ne ola­ca­ğı ise me­rak ko­nu­su...

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Hamit Altıntop ameliyat masasına

Galatasaray'da Avusturya kampında sakatlanan ve sol diz iç menüsküsünde yırtık tespit edilen Hamit Altıntop'un ameliyat olacağı öğrenildi.  
700x294120_hamit_1.jpg

Galatasarayımız'ın Avusturya'nın Velden bölgesinde yaptığı ikinci etap kamp çalışmalarının son gününde sakatlık geçiren ve sol diz iç menüsküsünde yırtık tespit edilen deneyimli oyuncu Hamit Altıntop'dan kötü haber geldi.

Tecrübeli oyuncunun ameliyat olacağı ve yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Hafif sakatlığı bulunan Semih Kaya'nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Müthiş iddia! "Melo ekstra istedi"
Levent Tüzemen, Felipe Melo'nun bu sezon Galatasaray'da oynamak için kontratına ek 750 bin euro istediğini yazdı.  
1629619-34590203-2560-1440.jpg

İşte Tüzemen'in köşe yazısı:

"Galatasaray takım olarak İnter önünde hırslı, coşkulu, istekli ve tempoluydu. Hamza Hoca şampiyon olan kadro üzerinden yürümeye özen gösterdi. Muslera Galatasaray'ın şifresi Melo'nun yokluğunda İnter'in göbekten gol arayışlarını bir libero gibi önlerken Chedjou-Balta ikilisinin pozisyon hatalarını da örttü..

Burak, Selçuk, Sabri ve Yasin'in kampta güç topladıkları maç boyu sahaya yansıdı. Özellikle Burak'ın attığı deparlarda rakibini geçip ayakta kalması alkış aldı. Selçuk, Melo'nun eksikliğini gidermek için savunmaya ciddi yardımda bulunurken hücuma da büyük katkı sağladı..

Podolski sola geçince Yasin sağda hızlı ataklar yaptı ama solda alıştığımız içeri girişleri yeterince yapamadı. Golün mimarları Sneijder-Podolski güçlendiklerinde ve sol kanatta birbirlerine yakın oynadıkça pozisyon üretmekte Galatasaray sorun yaşamaz. Bu ikilinin yapacağı pas organizasyonları sonucunda Burak doğru pozisyon alırsa çok gol atar..

Melo'nun yokluğunda Bilal topu kullanma ve oyunun yönünü değiştirme konusunda başarılıydı ama rakibi karşılamada ve savunma yapmakta zorlandı. Bilal'in savunma zaafı Selçuk'un özgür oynamasını engelledi.

"MELO EXTRA 750 BİN EURO İSTEDİ"

Podolski nasıl nokta ve doğru transfer ise Melo'nun gidişi nokta hata olur. Melo yönetime bu sezon oynamak için ekstra 750 bin Euro istemiş. Yönetim "Hayır" derken iki yıllık sözleşme önermiş. Melo'ya maçtan önce verilmesi düşünülen plaket olayının gerçekleşmemesi İnter'e transferinin gerçekleşmediğini gösteriyor.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Yekta kesin olarak kalıyor
Transfer listesine konmasına rağmen alıcısı çıkmayan Yekta, bu sezon Galatasaray'da kalıyor  

Özellikle Nice maçındaki kötü futbolu nedeniyle Avusturya kampının en çok eleştirilen isimleri arasında yer alan ve ismi 'gönderilecekler' listesinde geçen Yekta'nın kalması kesinleşti.

1.1 milyon euro yıllık ücreti nedeniyle Süper Lig takımlarının Yekta için teklif yapmadığı ve oyuncunun da ayrılmak istemediği bildirildi.

29 yaşındaki Yekta, Ocak 2011'de Kasımpaşa'dan 3.75 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi ve Galatasaray formasıyla 93 lig maçına çıkıp 7 gol attı. 

 
Bu haberler içinde hangisi hangisinden daha kötü bulamadım yardımcı olanlara teşekkürlerimi sunuyorum şimdiden iyi forumlar :D

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Galatasaray u19: 1 - Benfica u19: 11

21 Ekim 2015 Çarşamba, 16:13:13 Güncelleme: 16:22:39

UEFA Gençlik Ligi C Grubu'ndaki 3. maçında Benfica U19'u konuk eden Galatasaray U19, öne geçtiği karşılaşmayı 11-1 kaybetti

Galatasaray u19: 1 - Benfica u19: 11Sonra Oku
  • 11
  • 3
  •  
  •  
  •  

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ekiplerin A takım maçları öncesi UEFA Gençlik Ligi adı altında yapılan ve 19 yaş altı kategorisinde gerçekleştirilen müsabakada Galatasaray, Benfica'ya 11-1 mağlup oldu.

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda gerçekleştirilen müsabakada, Volkan İşsever'in penaltıdan kaydettiği golle öne geçen sarı-kırmızılı takım, ardından kalesinde 11 gole engel olamadı.

Benfica'yı açık farklı galibiyete taşıyan goller, Diogo Gonçalves (3), Jose Gomes (3), Joao Carvalho (2), Renato Sanches, Hildeberto Pereira ve Francisco Ferreira'dan geldi.

Sarı-kırmızılı ekip, gruptaki ilk maçında Atletico Madrid'e 3-1 kaybetmiş, ikinci maçında ise Astana'yı deplasmanda 3-0 yenmişti.

İnanamıyorum !!! Tamam Avrupa ile aramızda fark var ama bu kadar mı ?? Resmen Türk Futbol'u eski günlerine döndü.. Umarım akşam tersi olur.. Uzun zamandır Galatasaray altyapısından oyuncu çıkmıyor. Sanırım bu da seviyesini gösteriyor.. Yazık o milyon dolar, milyon eurolara.. Yazık!!! Ülkemin en iyi yerlerinde musluk başını beceriksiz insanlar zaptetmiş ve yanında şakşakçıları eksik olmuyor.. Adaletsiz bir ülkede doğal olarak yetenekli futbolcu da bir yere gelemiyor, teknik direktör de, yönetici de.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

1-3 benfica :)

Bunun cevabını veren olmamış hayret.. 2-1 yendik o maç hatırlatıyım.. Avrupada Türk takımı olarak maç yapıyoruz verilen destek Portekizli Benficaya o da ilginç.. 

Neyse ben yıllardır şu Burak Yılmaz'ı eleştirmekten sıkıldım ve yoruldum artık. 
Pres yapmaz savunmaya katkısı yok. Havadan oynarız hava topu alamaz. Yerden oynarız topu durduramaz, topu iki sn ayağında tutamaz, adam geçemez ayağına dolaştırır vs.. Tek tip gol vuruşuyla nereye kadar Burak. Şampiyonlar Ligi burası gol atamıyorsun adam gol.. Golcü mü şimdi bu adam. Milli takımda da aynı Galatasarayda da aynı sıkıntı. Golcü yok golcüüüü.. 
Lütfen Ocak'ta Bı(u)rak git..!!! Lütfen foruma üye ol ve oku şu yazdıklarımı..:D
 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...