Jump to content

Galatasaray - V


Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

32 dakika önce, Burak :

Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.. 

Bekleyip göreceğiz bakalım dediğin gibi lafta kalmaz umarım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk maçında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Galatasaray'da, taraftarın maç öncesi protestoları vardı. Sarı-kırmızılı taraftarlar sahaya sırtlarını dönerken, bir de yeni bestelerini söylediler.

Galatasaray taraftarı yönetime büyük tepki  gösterirken , maç öncesi ''Yönetim istifa'' sesleri yükseldi. Aynı zamanda Galatasaray taraftarı Muslera hariç diğer oyuncuları eleştirdiği yeni bir tezahüratta da bulundu.

İşte Galatasaray taraftarının protesto için yaptığı yeni beste:

''Koca kulüp kalmış birkaç ruhsuza!
Hepsi çete olmuş, gözleri para!
Sözümüz yok bizim adam olana!
Hakkın ödenmez Nando Muslera!''

Yiğidin hakkını vermişler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakemler kaldıkları yerden Gs'yı lime, lime ince ince doğramaya devam ediyorlar. :D

Kastamonu Spora gerçekten yazık olmuş. Bu adamlar buradan gelecek 3-5 kuruş paraya bakıyorlar. Yazık olmuş...

Bu arada Cenk kaleci mi ?  Dublör mü belli değil. Ama görüntülerde dublörlere şapka çıkarttırır vallahi. Sanki pompalı tüfekle yakın mesafeden ateş edilmiş gibi. :geyik:

Vallahi burada söz konusu değil Gs, Fb....değil. Beşiktaş bile olsa tüm açık yürekliliğimle söylerdim yine. Olmaz olsun böyle galibiyet..

 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, Çin'in Beijing Guoan kulübüne transfer oldu.

v4ek8t36.jpg

Sarı kırmızılı kulübün golcüsü Burak Yılmaz, Çin kulübü Beijing Guoan'ın cazip teklifi karşısında Galatasaray'dan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli ve yönetime bildirdi. Yönetim, golcü oyuncunun teklifini olumlu karşılarken gitmesine izin verdi.

Bu gelişmenin üzerine Burak Yılmaz, Beijing Guoan Kulübü ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Golcü futbolcu, bonuslarla birlikte Çin kulübünden yılda 8 milyon euro alacak.

8 milyon euro'nun yüzde 25'i Trabzonspor'a

Beijing Guoan Kulübü, bonservis bedeli olarak Galatasaray'a 8 milyon euro ödeyecek. Sarı kırmızılı kulüp bu parayı kasasına indirirken, Burak Yılmaz'a 3,5 yılda ödeyeceği 12 milyon euro'yu da ödemekten kurtulacak. Ancak 8 milyon euro'nun yüzde 25'i daha önce yapılan anlaşma gereği Trabzonspor'a ödenecek.

Denizli onay vermek zorunda kaldı

Burak Yılmaz'ın Çin'e gidişine, transferin son günlerine gelmesi nedeniyle teknik direktör Mustafa Denizli'nin karşı çıktığı öğrenildi. Ancak Burak Yılmaz hocasıyla görüşerek, hayatının transferini yapacağını ve Galatasaray'da taraftarın artık kendisini istemediğini belirterek ayrılmaya kararlı olduğunu ve artık kulübüne faydalı olamayacağını bildirince, tecrübeli teknik adamın da bu transfere onay vermek zorunda kaldığı öğrenildi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rıdvan Dilmen'den Burak yorumu: "Yılın Skandalı"

ipyzrqih.png

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın, Çin'e transfer olmasını değerlendirdi.

NTVSpor'da konuşan Dilmen, Burak Yılmaz'ın 8 milyon euro karşılığı Beijing Guoan takımına gitmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bu transfer geçen hafta olsaydı satmak doğru olur derdim. Galatasaray, Avrupa hedefini bıraktı demek ki. Geçen hafta olsaydı vermeleri lazımdı. Bu hareket yönetim ve teknik direktör Mustafa Denizli için fiyasko. 

Avrupa'da yoluna devam eden bir takım Galatasaray. İyi ki bu Çinliler çıktı, bunları sadece karate filminde görüyorduk. Burak ve Galatasaray için hayırlısı olsun. Bu transferin zamanlaması yılın skandalı."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Arkadaş adam gitsin gitsin dedik, kazma hücumcu dedik, ama yerine adam alsınlar da dedik.. Hücum oyuncun olmazsa dünkü gibi orta gelir kimse vurmaz, boş koşu yapan olmaz, es kaza Yasin olmaması gereken biryerde boş koşu yapıyor ve karşı karşıya atıyor. Hücumcu diye sahaya sürdüğümüz Podolski oyunda yoktu ne yazıkki. Fenerbahçe Rus takımı yendi diye sevindik, ama biz aynısını yapamadık. Napalım bu sene Avrupa'da desteklerimiz Fenerbahçe'ye artık ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra ...
ŞAMPİYON GALATASARAY!
Eurocup finalinde ilk maçı 4 farklı kaybeden Galatasaray'ımız Strasbourg'u 78-67 yenerek ŞAMPİYON oldu!  
27 Nisan 2016 Çarşamba - 21:41 Anadolu Ajansı
ŞAMPİYON GALATASARAY!
 
 
 
 

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası finali rövanş karşılaşmasında Fransa'nın Strasbourg ekibini 78-67 yenerek, şampiyon oldu.

Deplasmandaki ilk maçı 66-62 kaybetmesine karşın, rövanşta rakibine 11 sayı farkla üstünlük sağlayan sarı-kırmızılı ekip, ULEB Avrupa Kupası'nda şampiyonluğa ulaşırken, gelecek sezon THY Avrupa Ligi'nde yer alma hakkını da elde etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray Odeabank, Micov, Schilb, Sinan Güler ve Göksenin Köksal'la hem dış atışlarda hem de pota altında etkili olurken, 4. dakikayı 13 sayı farkla 15-2 önde geçti. Yaptığı sert savunmayla rakibinin kolay sayı bulmasının önüne geçen sarı-kırmızılı ekip, 8. dakikada 16 sayılık (25-9) farka ulaşırken, Strasbourg, Collins ve Duport'la kazandığı basketlerle ayakta kalmaya çalıştı. İlk periyot 27-16 Galatasaray Odeabank'ın üstünlüğüyle geçildi.

Strasbourg, ikinci çeyrekte oyunu dengelemesine karşın ilk 5 dakikada skoru eritemese de ardından Weems, Beaubois ve Campbell'ın üst üste basketleriyle 10-0'lık bir seri yakalayarak, 17. dakikada farkı 3 sayıya (37-34) indirdi. Son bölümde adam adama savunmaya dönen sarı-kırmızılı ekip, Schilb ve Micov'un basketleriyle devreye 8 sayı farkla 43-35 önde girdi.

İkinci yarıya Göksenin Köksal'ın 3 sayılık basketleriyle başlayan Galatasaray Odeabank, 22. dakikada farkı 14 sayıya (51-37) çıkardı. Fofana ve Campell'ın skora katkı yapmaya başlamasıyla toparlanan Fransız ekibi, Collins ile Howard'ın basketleriyle son 1 dakikaya girilirken farkı 6 sayıya (57-51) düşürdü. McCollum'un iki basketiyle rakibinin hızını kesen sarı-kırmızılılar, farkı yeniden 10'a (61-51) çıkardı. Duport'un son saniyedeki 3 sayılık basketiyle Galatasaray Odeabank, dördüncü periyoda 61-54 önde girdi.

Karşılıklı basketlerle başlayan son çeyrekte Lacombe'nin sayılarına McCollum ve Lasme ile karşılık veren Galatasaray Odeabank, 36. dakikada skoru 73-60 yaptı. Strasbourg, Collins ve Fofana ile 7-0'lık bir seri yakalarken, son 1 dakikaya 6 sayı farkla 73-67 Galatasaray Odeabank üstünlüğü ile girildi. Sarı-kırmızılı ekip, oldukça stresli geçen son bölümde taktik fauller sonrası McCollum ve Sinan Güler'le sayılar buldu. Rakibin top kaybı sonrası Sinan Güler'in turnikeden kazandırdığı basketle Galatasaray Odeabank, karşılaşmadan 11 sayı farkla 78-67 galip ayrıldı.

Galatasaray Odeabank, bu galibiyetle ULEB Avrupa Kupası'nda 2015-2016 sezonunun şampiyonu oldu.

Salon: Abdi İpekçi

Hakemler: Christos Christodoulou (Yunanistan), Carmelo Paternico (İtalya), Piotr Pastusiak (Polonya)

Galatasaray Odeabank: Sinan Güler 14, Göksenin Köksal 8, Schilb 11, Micov 7, Lasme 16, Davis 6, McCollum 16, Jerrells

Strasbourg: Beaubois 5, Campbell 10, Collins 16, Weems 7, Fofana 9, Leloup, Duport 8, Howard 7, Lacombe 5

1. Periyot: 27-16

Devre: 43-35

3. Periyot: 61-54


Basketbolun Uefasınıda müzemize koyduk, ay-yıldızı, al bayrağımızı Avrupanın göbeğinde dalgalandırdık. Türk'ün gücünü gösterdik yine.. Bugün bunu başaran kulübümüzle gurur duyduk ne diyelim. Bu dünyada olmamız gereken yerler hep buralar hiç inmesin bayrağımız. En büyük dileğim gelecekte bunu tüm kadrosu yerli olan bir takımla başarabilmek inşallah.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilim sıfır. Teknoloji sıfır. Ekonomi sallantıda. Güvenlik kalmamış... Bombalar patlıyor, füzeler iniyor. Yarın ne olacağı belli değil. Bu durumdayken top ile birşeyler başarılmış ancak sevinilecek bir durum yok. Vikipedi'yi bakın, Tübitak kaç sayfa, GS basket takımı kaç sayfa. Tıp, bilim, teknoloji bu alanda ömrünü harcamış Türk'e ayrılan yer kaç sayfa, Amerika'dan gelmiş gavur bir topçuya ayrılan kaç sayfa.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...
28.04.2016 at 01:55, revivo73 :

Bilim sıfır. Teknoloji sıfır. Ekonomi sallantıda. Güvenlik kalmamış... Bombalar patlıyor, füzeler iniyor. Yarın ne olacağı belli değil. Bu durumdayken top ile birşeyler başarılmış ancak sevinilecek bir durum yok. Vikipedi'yi bakın, Tübitak kaç sayfa, GS basket takımı kaç sayfa. Tıp, bilim, teknoloji bu alanda ömrünü harcamış Türk'e ayrılan yer kaç sayfa, Amerika'dan gelmiş gavur bir topçuya ayrılan kaç sayfa.

Evet, bilim az ama sıfır değil, teknoloji az ama sıfır değil. Bir çok buluş yapan insanlarımızın başına neler geldiğini hepimiz biliyoruz. Ya değer verilmedi devşirildi Amerikan vs. oldu oralara göçtüler yada kazaya kurban gittiler kılıfıyla başkaları tarafından öldürüldüler. Başımıza terörü verdiler, ülkenin ar-ge'ye ayıracağı bütçeleri terörle mücadeleye harcamak zorunda kaldık , darbelerle üniversitelilerimizi öldürdüler, genç zihinleri birbirine kırdırdılar. Ama yine canlandık,belli bir genç kitle oluştu, okur- yazarlık eskiye nazaran daha çok,... Bunları yapmadan önce yapanları korumak ve yönetmek güç ister, askeri güç, parasal güç ister...

Evet, Ekonomide sallantıda olabilir, biliyorsunuz ki 80 den sonraki yeni nesil yani biz; Amerikan-Türk olarak yetiştirildik. Pop, Rock, Tekno, Hip-hop dinleriz, babalarımız kovboy filmleri izleridi annelerimiz latin dizileri,  hatta ikinci dilimiz ingilizce olarak öğretilip, Amerikan, İngiliz semt adlarının yazılı olduğu tişörtlerle , onların markalarıyla gezer, bu şekilde gezmeyenleri , dinlemeyenleri , özümüzü amele olarak kötüledik. Türkü halkın gözünde amele müziği oldu. Pazarlama yapan ya da kurumsal yöneticilik yapanlar ingilizce kelimeler kullanarak kullandıkları o iğrenç cümlelerle daha bilgiliymiş gibi görünüyor sandık. Amerikan kolejleri, Fransız kolejleri, Alman Hastaneleri, Amerikan - İngiliz - Alman - Fransız - Japon hatta Çin arabaları alıp, Yıllarca Finlandiya markası telefon kullandık, şimdilerde de en gözdesi Amerikan ve Güney Koreli.. Yabancıysa iyidir dedik, Yerliyse yaramaz dedik. Malboro sigarası içip, Sabahları Lipton çay yada Starbucks-Nescafe marka kahve içip, öğlen Burger, akşam Steak yazan tabelalar altında yemek yiyip sorgulamakta ayıp bence. Kendi ekonomisine kendi katkı yapmayan, kendinden olanı dışlayanız önce bu değişmeli... Bireysel olarak bir Alman gibi kendi malının milliyetçiliğini yapıp kendi insanının malını almayı öğrendiğimizde ve gereksiz harcamalara para yatırmak yerine devlet kağıtlarına yada bireysel emekliliklere birikim yaparak, geleceğe yatırım yapabildiğimizde ekonomide farklılaşacaktır enazından... 

Güvenlik kalmamış , bombalar patlıyor, füzeler iniyor evet, İstihbaratta hep İsrail , Amerika'dan yardım almak ve onlarla konuyu değerlendirmek durumunda kalan ülke, sorunu biriktirip bu günlere getirdi. Geçenlerde bir haber sitesinde hangi ülkenin hangi füzeleri var diye bir haber vardı ve inanın Ortadoğu coğrafyasında 3 tane füzeyle (onlarda şu son yıllarda TUBİTAK ve ASELSAN buluşlarıyla kazandıklarımız.) en az donanıma sahip ülke konumunda olduğumuzu gördüm. O kadar füze topraklarımıza düşerken bırakın füze savunmasını atacak füzesi bile üretim aşamasında şu an . Bizi bunca sene pasifize edenler utansın. Nato'nun en büyük askeri gücü Türkiye'dir. Nerede bir yardıma muhtaç var hemen koşar Türk askeri. Ama sadece askeri. Bunun dışında donanımı yok. Yavaş yavaş yapıyorsun... İlk önce silah , tank, tüfek yapıyorsun, radar yapıyorsun, uydu gönderiyorsun... Niye çünkü bilim adamlarını vurmasın ajanlar, ülkeni bölmesin yabancılar, işgal etmeye cürret etmesin azmanlar diye... Atatürk öldükten sonra 75 yıl ordu olarak uyumuş ülke sadece Natonun uşağı olmuşuz... İstihbahrat dışa bağımlı olmuş... Bunlar da maalesef yıllar sonraki ortaya çıkan gerçekler...

Yani yerli malı yurdum malı derken sadece elma, armut dememişler sadece...

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beter olsun... o kadar genç varken gidip paraları savurursa böyle olur.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

GS bütçe fazlası verse ne farkedecekti, bana 1 tek kuruşu "al bu senin" mi diyeceklerdi? Futboldan nefret ediyorum cunku spor falan deil. Birkaç sene önce Bursa Kapalıcarşıda çalışan ve futbol hastası bir akrabamla karşılaştım, yanında bir kişi vardı "bak bu xxxx " diye tanıştırdı ben mahalleden, işyerinden falan normal arkadaşı sandım ancak değilmiş futbolcuymuş, ancak şimdi asıl önemli ayrıntıya geliyorum normal kişi değildi yani tanıştırma sonrası herifin kafa bana yukardan bakıp etrafı seyrediyordu, havalar binbeşyüz derler ya o şekil. Eh tabi ünlü olmuş herkes önüne yatıo bir taraflar kalkıo bu olabilir ancak öyle kişilere saygı ilgi göstermek bana asla uymaz. Orada bedavadan futbolcunun bir tarafını da ben kaldırmış oldum. Neyse sonra akrabama dedim "bir daha yanında futbolcu varsa beni tanıştırma" diye, isterse Ronaldinyo, Christinyo, Denyo, ne karın ağrısı olursa olsun. Bu kişilerin bana tek gram faydası var mı? Yok. Tamam peki bu kişilerin milyon dolarlar kazandıkları  söyleniyor peki ne kadar vergi ödüyor o belli mi, değil. Benim gerçek anlamda futbolla ilgilendiğim son sene 2006'dır, tam olarak 2006 Dünya Kupası. Kendi açımdan o seneden sonra bu iş bitmiştir. Hayat kısa zaman değerli. Elbette hayatta çoğu sey kendi elimizde değil, ancak elimizde olan tercihler var. 2010'a kadar Bursassporluydum artık hiçbirşeyli değilim. Bursaspor'dan kopmam da 2003'te başlamıştır, Bursaspor öyle bir kulüptür ki kumar makinasının kolunu cekip birşey bekler gibi adam kiralayıp başarı beklerler, 2003'te nitekim Hagi'yi getirip Teknik Direktör yaptılar (yukarda bahsettiğim bir taraflarını kaldırma olayına kulüp düzeyinde örnek) Hagi Steaua Bükreş 'le birlikte pik noktasını yaşamış sonra da keyif sürebileceği takımlara gidip gelen kişidir, Türkiye'de bu keyfi en etkili yaşadığı yaşayabileceği takım GS'dı onda yaşadı ve gitti ancak bizdeki süper dehalar onu T.Direktör diye getirdi. Hagi'den hiçbir takımda t.direktör olmaz öyle yeterliği yok dedim ancak ben öyle derken tüm arkadaşlar Hagi'nin Bursa'da imza attığı gün y/b atkılarla birlikte resim cektirmeye gitti ve gururla resimleri yayınladılar. O an benim BS 'dan ilk ciddi uzaklaştığım kim bu taraftarlar kim bunlar diye sorduğum andır. Nitekim Hagi BS'da t.direktör olduğu sezon ilk 6 maça 6 mağlubiyetle başladı! Dünyanın en başarılı başarısızlık hikayesi secilebilir, Hagi. Nitekim sonra istifa edip gitti ancak takımın ayarını da bozdu tabi ve sonunda küme. Sonradan tüm futbolun bunun gibi şeylerden ibaret olduğunu farkettim, bana ne dedim spor desen deil eğlence desen o da değil, sadece zaman çalan bir işkence gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Kupa maçı GS-BJK arasında olsa , kupayı kim alırsa alsın yorumlarını bizden esirgemeyecek olan Fenerbahçe'li arkadaşların sessiz kalması çok manidar geliyor bana :D:geyik: 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Burak :

Kupa maçı GS-BJK arasında olsa , kupayı kim alırsa alsın yorumlarını bizden esirgemeyecek olan Fenerbahçe'li arkadaşların sessiz kalması çok manidar geliyor bana :D:geyik: 

Bence şu an kafaları bulanmış durumda. Biraz süre tanıyalım kendilerine. :D

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş


×
×
  • Yeni Oluştur...