Jump to content

626 Klima Filtresi Değişimi (98-02)

medet_astana
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

konsoldaki info ve set tuşları yol bilgisayarının, hız sabitleyiciyle ilgisi yok...

direksiyondaki on tuşundan hız sabitleyici açın. 40kmph ve üzerinde giderken +, - veya direksiyondaki set tuşuna basarsanız o hızı sabitler...

sonra + arttırır, - azaltır malum... :)

ses sistemi konusunda araca istediğinizi taktırabilirsiniz, orjinali pahalıya gelir kannatindeyim...

denedim calisiyomus  :) tesekkurler, ben sadece on/off dugmesine basiyordum, on yaptiktan sonra set etmek icin asagi yone basinca devreye girdi.

Hazir sizi bulmusken bi soru daha sorayim :) Klima filtresini nasil temizleyebilirim? nerede duruyor filtre? kaloriferi calistirinca en yuksek ayarda bile az hava geliyo, filtreyi temizleyim diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar biliyor ,benim aracım 98 626.Daha önce bir kaç kez değiştirdik polen filtresini.Sağ önde torpido kapağını açıp dikkatli bir şekilde çıkarmanız gerekiyor ,tırnakları var dikkat edin.Filtre kapağın arkasında kalıyor.Aşağıdaki video da her ne kadar mazda 6 için gösterilse de bizimki de aynı yerde.Umarım yardımcı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oguzhan, bazen hava tutularak temizlenebiliyor. "Degistirmeye gerek yok" dedikleri durum bu ama bu bir kere olur, bir sonrakine degistirilmesi gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi günler bu arabaların filtresi torpidonun altında bir kelebek vida var onu açtığınızda ufak bir kapak var açıp içinden çekiyorsunuz mazda 6 nınkine benziyor fakat onun ikiye bölünmüş hali dar iki parçadan oluşuyor önce birini sonra da öbürünü çıkardığınızınkinin yerin sürüyerek çekip sonrada aşaya çekiyorsunuz takarkende tam tersi umarım yardımcı olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkese cok tesekkurler, her soruma cevap buluyorum ne guzel. Benim tek sikintim burada yetkili servis olmamasi ama sizler sagolun her soruma cevap bulabiliyorum.

Bu arada burada servis acmayi dusunen olursa arastirsin gercekten hem parca hemde servis bakimindan acil ihtiyac var. Filtreyi nereden alacagimi simdilik bilemedigim icin temizlemeyi dusundum yazin tabiki yenisini alip takicam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...