Jump to content

626 Öneri?


kamotropi

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba sayın forum üyeleri, linkte belirtmiş olduğum aracı almak için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Araçta kaza değişen yok sadece sol tarafta parça boya mevcut. Çalışmayan aksamı bulunmamakta.

Benim istediğim modelde açılır tavan, abs, çift airbag en dolu modellerinden, yorumlarınızı bekliyorum...

mazda626.png

Uploaded with ImageShack.us

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-akademisyenden-orjinal-full-full-sirali-lpg-ruhsata-isli-65188469/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşım kolay gelsin bende bunun 98 olanı var ben alalı 1 yıl oldu taş gibi arabadır mazdanın belki de o döneme kadar çıkardığı en sağlam arabadır bunu ben değil gittiğim her usta bunu söyledi yakıt olarak ta 1,6 gibi yakar tek dez avantajı mtv si yüksek motordan dolyı ama o da yıl itibari ile yarıya inecektir rahat konforlu arabdır uzun süreliğine kullanacaksan tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç resimlerden göründüğü kadarı ile oldukça temiz.Donanımı full olması artı ,boya olayına takılmayın.Bu araçlarda önemli olan mekaniktir ,mutlaka yetkili servis ya da Mazda 'yı iyi bilen bir ustaya gösterin.Lpg bulunması sizin için avantaj ( her ne kadar ben tercih etmesem de) vergisi yüksek derseniz olsun o kadar.Bu aracın keyfini başka bir markada zor bulursunuz.Sizin için hayırlısı olsun ,sonucu bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş mesajlarınızdan lpg'ye karşı olduğunuzu biliyorum. ama bu fiyatlarla benzin biraz fazla gelir bize. Ortalama 300/350 kuruş bu günün şartlarıyla lpg tüketimi olur diye tahmin ediyorum. Vergisine gelince bu güzele feda olsun.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün samsun'dan antalya'ya araca bakmaya gittim. Tam bir hayal kırıklığı!

Aşağıda yazdığım gibi bakınız;

Bel altı komple boyalı (Büyük bir kazası yok)

Aracın iç aksesuarı çok yıpranmış, küllükler kapı fitilleri vs. bagaj içi plastik aksam düzgün oturtulmamış klipsler kırık.

Arka süspansiyon bitmiş gibi  bir şey, bir tanesinin acil değişmesi gerek.

Teker bilyalarından birinin değişme zamanı gelmiş ses yapıyor.

Motor altındaki muhafaza kırık yani yok.

Rot balans ayarlanması lazım yolda sarsıntı oluyor.

Arka firenler zayıf büyük ihtimal balataların değişmesi gerek.

En önemlisi ise motoru, arabanın motoru bitik diyebiliriz servisteki usta motordan bir ses geldiğini ve 1000/3000 lira arası bir masraf çıkabileceğini söylüyor. Servisteki usta çok resmi konuştu sanayide bir japon servisine götürdüm durum daha vahim! motorun yağ yaktığını ve pistonlardan ses geldiğini söyledi. Alıcıysan hiç bulaşmamamı söyledi.

Evet görüldüğü üzere satıcının "Servis bakımlı" dediği ve öve öve bitiremediği mazda'sının içler acısı durumu bu şekilde. Hevesimiz kursağımızda, zorlu şartlarda uçak ve otobüs yolculuğunun ardından Memlekete geldim. Hayırlısı ne diyelim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun ,sıkmayın canınızı .Bu tür araçların temizini bulmak biraz güç oluyor ,Allah gönlünüze göre versin inşallah aradığınızı bulursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 kuruş yakmıyor :) ama temiz bulmak zor gerçekten. bulursanız motor bitmiş de olsa (250bini devirmişse zaten masrafa yaklaşmıştır) alınır. adem ustaya gidilir, gönül rahatlığıyla binilir :D

ben 20 yıldır biniyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...