Jump to content

Sonunda LPG'ci Olduk...


Alpay
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selam.Uzuun araştırmalar neticesinde, buradan da bir çok kişinin başını özel mesajlarımla şişirdikten sonra (kendilerine çok teşekkürlerimi sunarım), geçtiğimiz cumartesi İzmir Olgun lpg 'de Landirenzo kit+ elektronik subap yağlama sistemi ile montajımızı yaptırdık. 3 gün geçtiği için yakıt tüketimi konusunda birşey söyleyemeyeceğim ama ilk depolar sanırım normalden biraz fazla çıkacağını düşünüyorum.Lpg anahtarında full depo da 4 ışık yanıyordu 100 km şehir içi yaptık şu an 2 ye düştü ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Montajdan memnun kaldım, Olgun Lpg çalışanlarına da teşekkür ettim ilgileri ve temizlikleri için.Yağlama sistemi olduğu için yazılı olarak 2 sene landirenzo tarafından lpg'ye bağlı  motor garantisi verdiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

garanti olayı güzelmiş. ama yinede montaj düzgün olduğu sürece sorun çıkmaz ,içiniz rahat olsun. Seve seve kullanın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar merhaba.Şu an için memnunuz, çekişte belirgin bir düşüş yok.Lpg'ye geçiş geç değil.Geçtiğimiz perşembe sızdırmazlık ve vize işlerini hallettik, yarın da rusata işletme faslı var.Landirenzo omegas plus kit+ flashlube yağlama sistemi 1900 tl ye taktırdım.Yol bilgisayarının menzili ve benzin göstergesinde bir anormallik yaşamadım.Hatta ortalama yakıt tüketimini sanki lpg ye göre veriyor gibi bir hisse kapıldım, çünkü yükseldi. Stepne küçük olmasına rağmen yine de bagajda kayda değer yer kaplıyor.Şu an karton kutuda duruyor, belki daha sonra yan tarafa dik şekilde oturturum.Yakıt tüketimini ölçmek  için tankın tamamen bitmesini bekleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 10 ay sonra ...
 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...