Jump to content

Mazda, Avrupa’da MyMazda Uygulamasını Kullanıma Sunuyor


MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda Motor Avrupa, yeni ve kullanıcı dostu bir uygulama olan MyMazda akıllı telefon uygulamasını (MyMazda App) ücretsiz olarak Mazda müşterilerinin hizmetine sunuyor. Bu hizmet öncelikli olarak iOS cihazlarına (iPhone, iPad ve iPodTouch) sahip müşterilere sunulacak olmakla birlikte kısa süre içerisinde Android ve Blackberry akıllı telefonları olanlar da bu hizmetten faydalanabilecek. Diğer işlevsel özelliklerinin yanı sıra MyMazda, Mazda müşterilerinin kısa süre içerisinde kolaylıkla yol yardım hizmetlerine doğrudan erişmesine imkan sağlayacak. MyMazda uygulaması sayesinde Mazda müşterileri araçları ve araçlarının servis geçmişi ile ilgili bilgilere istedikleri her yerden ulaşabilen Avrupa’nın ilk seçkin araç sahipleri arasında yer alacak.

Mazda’nın yeni müşteri hizmeti uygulaması MyMazda,  Mazda araçlarının tüm servis işlemlerinin kaydını merkezi bir veri tabanı üzerinde depolayan benzersiz Mazda Dijital Servis Kaydı (DSR) sistemi tarafından desteklenecek. MyMazda sayesinde kayıtlı müşteriler araçlarının bilgileri ve servis kayıtları ile kendi kişisel bilgilerine ulaşmak için Mazda’nın DSR sistemine erişebilecek. Kişisel erişim kodları ile müşteriler MyMazda üzerinden bazı verileri güncelleme imkanı bulacak.

Mazda Motor Avrupa Satış Sonrası ve Lojistik’ten sorumlu Başkan Yardımcısı Jørgen Olesen bu yeni uygulama ile ilgili olarak şunları dile getiriyor; “Yeni  MyMazda uygulaması sayesinde zaten Avrupa’nın en memnun müşterileri arasında yer alan müşterilerimizin bu memnuniyetlerini koruyacağımıza hatta memnuniyet seviyelerini daha da artıracağımıza inanıyorum. Bu hizmetin en önemli avantajı müşterilerimizin nerede olurlarsa olsunlar gerçek zamanlı bilgilere doğrudan ulaşabilecek olmalarıdır. MyMazda müşterilerimize sadece bir sonraki servis randevusunu hatırlatmakla kalmıyor aynı zamanda istediklerinde araçlarının tüm servis geçmişini görebilmesine imkan sağlıyor. Ayrıca MyMazda, müşterilerimize en yakın bayinin ya da yetkili servisin nerede olduğu bilgisini sunmanın yanı sıra onların kolayca yol yardımı talebinde bulunabilmesini de mümkün kılıyor.”

Mazda Motor Avrupa’nın yeni MyMazda uygulaması geçen yıl Aralık ayında İtalya’da Bologna Otomobil Fuarında piyasaya sunuldu, şu anda da Rusya’daki müşterilerimizin hizmetinde. 2012 yılından itibaren de çok sayıda Avrupa ülkesi bu hizmetten faydalanmaya başlayacak.

post-6073-141695286086_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Windows Mobile işletim sistemini es geçmesinler. İphone ve  black berry'e egsoz koklatır. Androide yol vermez :)

Güzel bir uygulama aslından telefonumuzdan aracımızın beynine girip oradan değişiklik yapabilsek süper olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

windowsta olsa ruslar 5 dakkada DSR ı kırarlar :)

windows mobile bedava verseler kullanmam artık.htc hd2 cihazımın bitmek bilmeyen yazılım

problemlerinden sonra androidin üstüne tanımam.

adam rx8e neler yapmış i pod touch ile.kafayı az kırmak lazım bunun için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...