Jump to content

Akdeniz Turu 70000 Bakımı Mepaz Mazda Servisi


NoooFearrrr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bazen insan böle bir hava değişikliğine vede tatile ihtiyaç duyuyor bende akdenize bir tur düzenledim arabamla. Tüm kapm malzemelerimide aracıma yükledim vede yola çıktım. Aralık 27 sabah 10 gibi antalayaya giriş yaptım. Zaten Mazda Antalya servisi Mepaz da Havaalanının karşısında olduğundan hemen servise girdim. Daha önce paylaşmıştım benim 323 ün volanı bozuktu yurt dışından getirttim ve monte ettik fakat daha önce monte eden ustacıklar meğer hayatlarında ilk kez otomatik şanzıman indirmişler ha bunu sonradan anladım serviste usta şanzımanı söküp takınca...neyse konuya gelelim otomatik şanzımanın torku şanzımandan ayırmadan sökülür vede önce şanzımana takılıp volana öylece monte edilirmiş. tabii daha önce söktüğümüz tamirhanedeki ustacıklar bunu bilmediklerinden önde torku volana takıp sonra şanzımanı takmaya çalışmışlardı tabii bende beraber... inanın benim arabamın şanzımanının oradan sağlam çıkması bir hasar görmemesi inanın bir mucizeymiş. monte ederken keçe bozulmuş epey bir ATF sızdırıyordu fotolarda mevcut zaten komple aracın altını yağ kaplamış. giderkende ekleyerek gittim zaten, servise girdim hemen ustaya durumu anlattım vede şanzıman keçesini yurt dışından sipariş ettim bir süre  sonra elimize ulaştı.

bu arada arabanın

fren diskleri tornalandı.

Ön Arka balatalar  değişti.

Hava filtresi değişti.

Triger seti değişti.

Dinamo ve Direksiyon kayışları değişti.

krank keçesi değişti

akis keçesi değişti

Şanzıman  keçesi değişti.

sente ve avast ayarları yapıldı

şanzıman yağı değişti

benzin filtresi değişti

seviste işimiz bittikten sonra akdeniz sanayi sitesine gidildi ve komple eğsoz yenilendi krom bir egzoz ucu takıldı. Bu arada albüme gezi fotolarınıda sonra ekleyecem.

saygılar.

[smg id=1130 type=album]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gökhan abi teşekkürler valla ben gerçekten arabasını sevenlerdenim yani inan böle 100.000 lik üst sınıf bir arabam olsaydı belki bu kadar bana haz vede zevk vermezdi. tabii araba biraz zevk işi bu arada abi yolculuk esnasında çektiğim bir klip var onuda yayınlamayı düşünüyorum ama önce başka bir siyete yüklemem gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun, arabayı sıfırlamışsın. Fotoğrafları da eklemişsin güzel olmuş. Örnek üye...

Bu arada eski volanı götür öbür ustacığa tak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...