Jump to content

Mazda CX-5'e Yeni Bir Ödül Daha


Oscaryasa
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda Facebook sayfasından bir haber: önce orjinal hali sonra tercümem ile.  CX5 gittikçe daha çok güven vermeye başlıyor.

Our 2013 Mazda CX-5, already an IIHS Top Safety Pick and the HWY MPG SUV-class leader, adds another award: 2012 NWAPA Mudfest compact-class winner!

Punished by a panel of about 30 journalists at Snoqualmie, WA's DirtFish Rally School, our CX-5's on- and off-road handling and stability, interior and exterior design, cargo capacity, and techie features were deemed the best offered by a class of compact crossovers including the Honda CR-V, Nissan Juke, Mini Countryman, VW Tiguan, and even the Subaru Impreza

Now, who's going to be the first to post pictures of their mud-covered new CX-5 on our wall??

Türkçeye tercümeme göre;  CX5 halen aldığı ödüller olan; IIHS (Insurance Institute for Highway Security -  Otoyol Güvenliği için Sigorta Enstitüsü) en yüksek güvenlik seçimi ve Otoyol mil/galon yakıt tüketiminde kategori liderliğine ilave olarak Northwest Automotive Press Association (Kuzeybatı Otomobil Basın Birliği) tarafından Mudfest kompact sınıf lideri olarak ödüllendirilmiştir.

Gerisi özetle;  Birliğe üye 30 gazetecinin düz yol ve off road sürüş, denge (stabilite), iç ve dış tasarım, bagaj kapasitesi, teknik özelliklerin zorlu testleri sonucunda; aralarında sınıfından Honda CR-V, Nissan Juke, Mini Countryman, VW Tiguan, ve hatta Subaru Impreza'nın bulunduğu grubun en iyisi olarak seçilmiştir. (Forester veya Outback mi demek istedi acaba, Impreza bu sınıfa ait değil gibi!)

Şimdi facebook sayfamıza ilk çamurlu CX5' resmini kim koyacak diye de sorulmuş.  Çok isterim.  Hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...