Jump to content

2013 Mazda6 SKYACTIV Prototip


Guest Orbitus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok ya Fatih. Öyle olduğunu hiç sanmıyorum. Bu model için Skyactiv teknolojilerini kullanıyor demişler, ayrıca Takeri izlerini taşıyor demişler. Takeri diye bize bunu yedirmesinler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar takeri vede shinari yeni modeller bence , 3 ve 6 ile alakaları yok zaten 3 ün skyaktive leri üretilmiş satılıyor vede bu fotolar bunu açıklıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takeri ve Shinari'nin 3 ve 6 ile nasıl alakası yok ? Bir sonraki kasaların prototipleri o modeller :)

2.0 SKYACTIV motor zaten üretildi, Mazda CX-5 ile de Türkiye'ye geliyor. Dediğin gibi bu motor Mazda3 ve Mazda6 da da bazı ülkelerde sunuluyor ama Türkiye'ye yeni kasalarla birlikte girecek yeni motorlar bildiğimiz kadarı ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu vergi sisteminde, bu kasayla yine 2.0 motor gelirse hiç şansı yok  bence.

bence gene 2.0 ltr motorla gelecek çünkü mazda diğer markalar gibi ülkelerin durumuna veya her ülkenin vergi düzenlemesine göre araç üretmiyor bir cizgisi var mazda nın ondan ayrılmıyor büyük pazarlara zaten uyuyor bu cizgi ama malesef bize uymuyor, sadece japonyada araç üretmeside bence mazda için bir artıdır, prestijdir, mazda diğer markalar gibi yapsa bu kalitede rakip tanımaz hele hele yeni modellerleama öle oluncada farklı ülkelerde üretim yapması vede yatırım yapması gerekir buda bilindiği üzere kalite farklılıkları yaratır. Bakalım neler olacak hayırlısı. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...