Jump to content

Bir Anda Çalışmamaya Başladı (89-94)


fatihnet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar az önce arabamı park ettim indim fakat diğer arabaya yakın olmuş diye az daha sağa alayım dedim geri bindim ama çalışmıyor kontağı çeviriyorum hiçbir ses yok akü falan dolu arabanın tüm aksamları çalışıyor fakat marş sesi dahi yok çevirdiğim zaman hiçbir tepki yok ne olmuş olabilir acaba ?

???

Edit: Başlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1993 model 323 hb otomatik. Bir anda yaw indim bindim geri çalışmadı tık diyede ses yok hani otomatikte P dışında kontak çevirince hiçbir tepki vermezya aynı öyle hiçbir ses yok.

Edit: Başlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar araç sabah çalıştı stop ettim geri tekrar çalışmadı ?? Aynı yukarıdaki gibi tık yok. Lpg ye çıkma beyin takılmıştı bir iki hafta önce marşta falan bazen zor çalışıyordu acaba onun yüzünden olmuş olabilirmiki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

akla gelen ilk parçalar:

* kontak bölümü ( bir temassızlık sonucu elektriği iletemiyor olabilir)

* marş motoru ( ablamların 626 da başıma gelmişti marş otomatiği diye geçen marş motoru üstündeki bir bölümün arıza yapması, onda da marşa basınca ses seda yoktu bazen tek marşta çalışırken bazen de arka arkaya 6-7 kez kontağı kapatıp açman gerekiyordu)

lpg ile ilgili değildir diye düşünüyorum çünkü o zaman en azından marş motoru dönerdi

bir elektrikçiye götürün marş motoruna baktırın derim geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Konuyu "fatihnet" üyemiz 15 Temmuz'da açmış. Bu günün tarihi Temmuz, aradan 16 gün geçmiş. 16 gündür aracının çalışmıyor olması, ve aynı problemi tekrarlıyor olması zayıf bir ihtimal.

Ama problemini çözüp aracının çalışır durumda olması. Ve sorunun nereden kaynaklandığını, kendi  açtığı konuda, cevaplamayı unutmuş olması, daha büyük bir ihtimal bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Heleki dün aktif olupta buraya güncel halini yazmadığını hesaplarsak, haklısın İlhan.

Bu durumda Gökhan abi, unutmuş olma ihtimalide, artık çok zayıf bir ihtimal. Konuyudu o kadar büyük, kalın ve koyu harflerle yazmıştıki görmeyiz diyemi okumakta ve anlamada zorlanırız diyemi artık ?

Ama bir gerçek varki benim anlamadığım birşey var. Oda açtığı konunun neden takipçisi olmaz bazı üyeler anlamış değilim. Bu bir sorumluluktur, saygı gereği yapmak gereklidir. Ohh ne ala aracımda problem var açayım konuyu, alayım cevapları, tavsiyeleri, önerileri. Ama işe yarar, ama yaramaz, çözeyim problemimi  hadi ondan sonra foruma by by. Benden sonra açtığım konu, verdiğim cevap bir başka üyeninde işini görsun faydası olsun diye düşünülmemesi forum etiğine uymuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar konuyu unutmadım fakat aracın aynı sorunu tekrarlayıp tekrarlamama durumundan emin olmak için özellikle bekledim ki zaten sizde yazmışsınız dün dahi sayfada online idim. Sorunu özetlersem eğer elektrikçi marş dinamosunda bir parça değiştirdi ve marşı güçlendirecek bir parça taktı 10 gün oldu ve sorun tekrarlamadı. Herkese yardımları için çok teşekkür ederim.

Konuyu takip ediyorum sadece aracı tecrübe ediyordum diyelim bu zaman aralığında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...