Jump to content

Aksi Yönde Açılan Arka Kapılar (RX-8deki gibi)

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sanki olmamış gibi geldi bana resimlermi yetersiz yoksa  :)

abi baska resim olsa tükan senin :tey:_daha önce vardı bende bunun 1ton fotoğrafı ama silmiştim onları_bunla bu aksam 1daha karsılasınca ekliim dedim ama 3 tanecik foto vardı, sonra bulursam eklerim resimlerin devamını yine 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi acıkcası banada hos gelmedi daha dogrusu pek kullanıslı gelmedi diyim_cünkü arka kapı rx8 e göre daha uzun ve ortada direk var_arabadan inmek ya da arabaya binmek isteyen biri o direkle fazla haşir neşir olacakmıs gibime geliyor, her defasında ordan tutmak gerekebilir 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

en buyuk hayalim :( :( bakalm dooru ustayı bulunca niyetim war. ya bole yada sadece on kapıyı terse accam :D

urasma o kadar git direk hillman ya da ona benzer bi araba al hem orjinal olur hemde antika :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapıyı 90 derece açmayı başarsalarmış olacakmış, ben HONDA yı satayım sedan alınca kapıları bu şekil yapacağım benimde hayallerimi süslüyor ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında bu ters açılan kapılarla yukarı açılan kapı konseptlerini birleştirip yukarı ve ters açılan kapı yapsak çok orjinal olur. Şöyle ki; ön kapılar bildiğimiz gibi yukarı açılıcak ama arka kapıların menteşeleri arka bölümde olucak ve ön kısımları havaya kalkıcak... Çok tarz olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arapların mıydı kimindi hatırlamıyom ama kesin onlarındır :D beyaz 1tane accord du heralde, arabanın her parcası saga sola yukarı falan her yöne acılıyordu ya bagaj kaputuyla ön kaput bile ortadan 2ye ayrılmıs vaziyette aykırı kacıyorlardı herbiri bi yana, enteresan bi çalısma olmustu :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...