Jump to content

Sol Cam Motoru Yangın!


kuzey81
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

S.A Arkadaşlar otomatik merkezi kilit yaptırdım  ertesi sabah sağ camı açarken sol camdan dumanlar yükselmeye başladı yangın tüpüyle söndürdük ..camların biraz zorlanmasındanmı merkezi kilidi takarken kabloların ters bağlanmasındanmı olmuştur ? hiçbir cam çalışmıyor soldaki motor kiriko vs değişince diğerleri kurtulur çalışırmı yoksa hepsimi değişecek bir yardımcı olursanız çok makbule geçer saygılarımla..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normalde aracında zaten merkezi kilit var,neden böyle birşey yaptırmak zorunda kaldın ilginç.Cam krikosunda neden yangın çıktı,kilitle nasıl bir alakasıvar daha ilginç.

1 kriko zarar gördüyse,onu değiştirsin olur biter.Diğerlerinin çalışmamasının sebebi ise,sigorta atmıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

elimde kumanda vardı pilini değiştirecektim , arabayı satan adam sahtekardı bu yüzden kim nederse bakıyoruz ..elektrikçi çalışmaz o dedi ayrı bi ayıp..motorun  yandığını  elektriçi dedi döşemeyi açıp bakmadan, sol cam düğmesinin bir tarafı gömülmüş içerden çok duman yükselince döşemeyi esnetip aradan sıktım köpüğü ..acaba yanlışmı bağladı elektrikçi kabloları diye düşümdüm, o zorlamıştı yanmıştır diyo bakıcez ..peki kriko takmadan elektrikçi camları kaldırabilirmi camlar açık kaldı otoparkta..teşekkürler heci baba..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yardımcı olabiyorsam ne mutlu..

Sorunun cevabı ise; kaldırılabilinir motordan camı ayrıp cam kaldırılır,sıkıştırılır.Bunu yapabilmen için küçük 5 liraya satılan lokma takımları var onla kendin rahat halledebilirsin.cam motorları ve kaldırma düğmeleri pahalıdır dikkat et, birde araştır düzgün bir elektirikçi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim eğer şöför koltuğundaki cam düğmelerinde temazsızlık yoksa,sigortayı değiştirince sıkıntı kalmaz.ana ccam kumandasınada birşey olmadı herhalde,yani çalışır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağ camın zor açılması sol cam anahtarının kablolarını ve düğmesini yakmış düğme takılı kalmış!!ana kumanda çalışmadığı için ek tek düğme vardı sol ön cam için..camları ekstra akü yardımıyla kablolara  bağlıyarak camları kaldırdık  ..sol ön motor çok zor iş görüyor kablo bağlansa  tekrar yanarmış ..usta bobinaj olursa kurtarılırmış ,kurtarılmassa başka marka motor ayarlıyacakmış  bobinaj 60 cam düğmesi 20 işçilik 40 =120 bobinaj kurtarmassa başka motor bakarsa motor 90=150 oluyor bir günümü alır dedi yeni kablolar döşüyecekmiş falan bobinaj kurtarırsa inş sağlam olur yardımların için teşekkürler heci baba a.e

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw orj. Bozdurma ayrıca o aracın yanmasına sebeb olan lawuk bedelini ödemeli,antalyada bir çıkmacıya git,orda hallettir,olmuyorsa net ten veya enginden düğme kriko sipariş et, bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...